Vydajte sa do Karlových Varov! Aby ste si pobyt poriadne užili ubytujte sa hneď oproti krásnej Mlynskej kolonáde v Hoteli Salvator ****. Ten ponúka nielen komfortné izby a chutnú stravu, ale aj vstup do wellness s vírivkou a saunou. Čaká vás aj welcome drink a zľava.

O ubytovaní

Hotel Salvator **** leží priamo v srdci karlovarskej kúpeľnej zóny. Pre výnimočnú kombináciu množstva liečivých prameňov a unikátnej architektúry boli Karlove Vary v roku 2021 zaradené medzi pamiatky UNESCO a vy budete mať všetky tieto úžasné miesta ľahko na dosah.

Najznámejšia Vřídelní kolonáda (200 m) sa nachádza len pár minút chôdze od hotela. Tu môžete ochutnať slávny prameň Vřídlo a navštíviť podzemie kolonády na zaujímavej exkurzii. Pokiaľ budete pokračovať v smere toku riečky Teplá, prejdete postupne aj ďalšie kolonády: Tržnú (400 m), Mlynskú (600 m) a Sadovú (800 m). Prekrásny výhľad na Karlove Vary budete mať z neďalekých vyhliadok, ako je Ottova vyhliadka (2 km) a vyhliadka Tři kříže (2 km). Na vyhliadku Diana s rozhľadňou (2 km) na druhom brehu rieky sa dostanete príjemnou prechádzkou, alebo sa môžete nechať vyviezť lanovkou.

Pobyt si môžete spestriť návštevou Sklárskeho múzea Moser (5 km), múzea Becherovky (1,5 km) alebo sa v akomkoľvek ročnom období vydajte nasať pravú sviatočnú atmosféru do Vianočného domu (6 km).

Počas zimy je možné krásy okolitej prírody objavovať po mnohých kilometroch bežeckých trás, alebo si zalyžovať v ski areáloch na Božom Dare (33 km) či na Klínovci (30 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard. Izby sú vybavené štýlovým nábytkom z teakového dreva, WiFi pripojením, LCD televíziou, minibarom, telefónom a trezorom. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa s vyhrievanou podlahou. Niektoré izby majú klimatizáciu.

Za príplatok je možné ubytovanie v dvojlôžkovej izbe typu Superior, ktorá svojim hosťom navyše ponúka krásny výhľad na Mlýnskú kolonádu.

Na čom si pochutnáte?

V prvotriednej hotelovej reštaurácii s príjemnou predzáhradkou si pochutnáte na mnohých kulinárskych pochúťkach od tradičných českých špecialít po medzinárodnej kuchyni. Každé ráno sa môžete tešiť na bohaté bufetové raňajky. Počas dňa je potom možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večere pre hotelových hostí majú podobu trojchodového servírovaného menu.

Kde budete relaxovať?

Za oddychom zamierte do hotelového wellness centra s vírivkou a saunou. Rozmaznávať sa môžete nechať počas masáží a liečebných procedúr, ako sú kúpele, zábaly, lymfodrenáže a ďalšie.

Do hotela Salvator **** je ako do jedného z málo karlovarských hotelov zavedená liečivá voda z prameňa Vřídlo, a tak je možné si dopriať aj kúpele v termálnej minerálnej vode.

Hotel Salvator ****

Hotel Salvator ****

Vřídelní 128/39 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL SALVATOR CARLSBAD s.r.o. IČ: 10804625


+420 353 892 400

recepce@salvatorhotel.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 250 Kč/noc - Nutné rezervovať vopred

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od kúpeľov
1,2 km
Zastávka
0,6 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove Vary Tip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varoch
Bazénové centrum v Karlových Varoch