Vyrazte za rozmaznávaním všetkých zmyslov do Karlových Varov. Priamo v historickom centre mesta na vás čaká štýlový Boutique Hotel Corso ****, kde budete odpočívať v komfortných izbách aj vo wellness centre s neobmedzeným vstupom. O zmyslový zážitok sa tu postará aromatická masáž, každý večer luxusná večera pri sviečkach aj ďalšie procedúry so zľavou.

Overené Travelkingom

“S pobytom v Boutique Hoteli Corso **** sme boli veľmi spokojní. Určite by som vyzdvihla prístup personálu a celkovú kvalitu služieb. Po nedávnej rekonštrukcii sú interiéry hotela doslova luxusné. Gastronómia je tu na vysokej úrovni, aj keď na niečom by sa určite zapracovať dalo. Najviac sa nám páčilo nádherné wellness centrum, bohaté raňajky a krásny výhľad z izby na centrum a rieku. Do hotela by som sa rada ešte niekedy vrátila, počas pobytu som si pripadala ako princezná v rozprávke.” Prečítajte si celú recenziu

Veronika Császárová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Máji 2022

O ubytovaní

Boutique Hotel Corso **** ponúka svojim hosťom moderné a štýlové ubytovanie priamo v srdci Karlových Varov. Ide o dokonalé miesto na nezabudnuteľnú dovolenku v najkrajších českých kúpeľoch, ktoré boli v roku 2021 zaradené na zoznam pamiatok UNESCO.

Hotel leží na malebnom nábreží rieky Teplá. Najznámejšia Vřídelní kolonáda (200 m) s prameňom Vřídlo leží len pár minút chôdze od ubytovania. Do útrob najteplejšieho termálneho prameňa Česka môžete nahliadnuť pri zaujímavej exkurzii do podzemia Vřídla. Odporúčame vydať sa aj k ďalším kolonádam. Po prúde rieky prejdete postupne cez Tržnú (350 m), Mlýnsku (600 m) až k Sadovej kolonáde (800 m). Ďaleko to z hotela však nebudete mať ani do prírody. Príjemnou prechádzkou sa ľahko dostanete napríklad k vyhliadke Jelení skok (500 m) alebo k vyhliadke Petra Veľkého (800 m). Krásne panorámy kúpeľného mesta uvidíte aj z rozhľadne Diana (1,4 km), kam je možné dôjsť pešo, alebo si cestu skrátiť lanovkou. Pobyt si môžete ďalej spestriť návštevou Sklárskeho múzea Moser (5 km), múzea Becherovky (2 km) a motýlieho domu Papilonia (1,5 km).

V zime môžete dovolenku v kúpeľoch obohatiť o lyžovanie či bežkovanie. Okolím Karlových Varov vedie množstvo upravovaných bežeckých trás a nájdete tu aj ski areály: na Božom Dare (32 km) a na Klínovci (30 km).

Kde budete spať?

Izby typu Standard s rozlohou 26 m² sa nachádzajú v najtichšej časti hotela. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa a balkón s výhľadom na zeleň. K vybaveniu patrí klimatizácia, WiFi pripojenie, LED TV, minibar, kávový set, relaxačná zóna s pohodlnou stoličkou a pracovný priestor so stolom.

Izby typu Standard Plus s rozlohou 35 m² majú vlastnú kúpeľňu a krásny výhľad na kolonády a kúpeľné centrum Karlových Varov. K vybaveniu patrí klimatizácia, WiFi pripojenie, LED TV, minibar, kávový set, relaxačná zóna s pohodlnou stoličkou a pracovný priestor so stolom.

Apartmán s rozlohou 50 m² sa skladá z priestrannej obývacej izby, spálne, vybavenej kuchynky a vlastnej kúpeľne. Všetky apartmány majú nádherný panoramatický výhľad na okolité historické centrum a rieku. K vybaveniu patrí klimatizácia, WiFi pripojenie, LED TV, minibar, kávový set, relaxačná zóna s pohodlnou stoličkou a pracovný priestor so stolom.

Na čom si pochutnáte?

V modernej reštaurácii s unikátnym interiérom si pochutnáte na čerstvých, zdravých a očiam lahodiacich dobrotách. Ráno robí deň, a tak na vás budú čakať bohaté raňajky formou bufetu. Dokonalým zakončením každého dňa je luxusná servírovaná večera pri sviečkach. Pokiaľ máte akékoľvek stravovacie či diétne obmedzenia alebo špeciálne požiadavky, šéfkuchár vám ochotne pripraví jedlo podľa vašich predstáv.

Kde budete relaxovať?

Po potulkách historickým centrom kúpeľov oceníte, že je súčasťou hotela Spa & Wellness centrum. K odpočinku tela i mysle je tu bazén, fínska sauna , parná sprcha a suchá kabína. Ak zatúžite po poriadnom rozmaznávaní, vyberte si z mnohých druhov masáži, zábalov a ďalších procedúr.

Boutique Hotel Corso ****

Boutique Hotel Corso ****

Stará Louka 460/38 , Karlovy Vary
Česká republika

+420 353 504 111

reservation@corsohotel.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Hotel nemá vlastné parkovisko, parkovanie je možné v okolí hotela

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Minibar
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,7 km
Zastávka
0,3 km