Kúpele Jáchymov ležia neďaleko Karlových Varov a Krušných hôr, okrem krásnej prírody ponúkajú aj vychýrenú radónovú liečbu. Doprajte si luxusný pobyt v Hoteli Radium Palace ****, ktorý ponúka moderné izby Komfort Plus, polpenziu formou bufetu aj vstup do Kúpeľného centra Agricola s bazénmi, vírivkami a saunami. V cene balíčka je aj bylinkový kúpeľ a masáž.

O ubytovaní

Hotel Radium Palace **** sa nachádza na južnom okraji severočeského kúpeľného mesta Jáchymov. Počas pobytu v impozantnom neoklasicistickom paláci obklopenom nádherným zámockým parkom si budete pripadať ako v rozprávke.

Vychýrené kúpeľné centrum Agricola (250 m), kde sa využívajú blahodarné účinky vody z rádioaktívnych prameňov, je vzdialené len pár minút chôdze. Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o zaujímavej i pohnutej histórii Jáchymova, prejdite si Radónový náučný chodník (2,2 km) a tiež náučný chodník Jáchymovské peklo (2,4 km), ktorý je venovaný pracovným táborom a politickým väzňom. Expozíciu o dejinách mesta a ťažbe v Krušných horách je možné vidieť v múzeu Kráľovská mincovňa Jáchymov (2,4 km). V okolí kúpeľov láka na návštevu Freudenstein čiže Šlikův hrádek (3,2 km), vyhliadka U Kříže (5,6 km) alebo Božidarské rašeliniská (9 km).

Počas zimy si môžete pobyt spestriť bežkovaním alebo lyžovaním v niektorom z neďalekých ski areálov. Najbližšie zjazdovky nájdete priamo v Jáchymove - od hotela sú vzdialené necelé 2 km. Medzi milovníkov zimných športov sa veľkej obľube ďalej tešia lyžiarske areály na Božím Dare (7,7 km) a na Klínovci (6 km).

Kde budete spať?

Izba Komfort Plus s vlastnou kúpeľňou predstavuje pohodlné ubytovanie so štandardným vybavením, ako je WiFi pripojenie, satelitná TV, minibar a trezor. Nemá však možnosť prístelky.

Junior Suite sa skladá zo spálne, obývacej časti a vlastnej kúpeľne. K vybaveniu patrí WiFi pripojenie, satelitná TV, minibar a trezor. Je tu možnosť 1 prístelky.

Dvojlôžková izba Superior ponúka komfortné zariadenie a výhľad do údolia. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa, WiFi pripojenie, satelitná TV, telefón, trezor, minibar a fén. Je tu možnosť 1 prístelky.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotelového areálu sú 3 bufetové reštaurácie – Francúzska, Mramorová a Koncertná sála, kde si pochutnáte na pestrej ponuke zdravých jedál. Zavítajte tiež do kaviarne Zimná záhrada s magickým výhľadom do Jáchymovského údolia a ochutnajte napríklad unikátnu flambovanú kávu.

Kde budete relaxovať?

Zdravotnícke služby a liečebné procedúry poskytuje Kúpeľné centrum Agricola nachádzajúce sa 240 m od hotela. Jeho súčasťou je aquacentrum s plaveckým bazénom (25 m, 28 °C), rehabilitačným bazénikom (32 °C), detským bazénom (32 °C), dvoma vírivkami (35 °C), toboganom a Kneippovým chodníkom. V lete je k dispozícii aj vonkajšia terasa a slnečná lúka.

Saunový svet alebo Saunová baňa, zase ponúka esenciálnu parnú saunu (50 °C, 100 % vlhkosť), infrasaunu so soľným panelom (30-60 °C), bylinkovú saunu (50-70 °C), fínsku saunu (80-100 °C) a nechýba ani ochladzovací bazénik „Pod Kýšovickým vodopádom”, zážitková sprcha a bylinková ochladzovaná. Ďalej je tu vírivka pod hviezdnym nebom, v lete tiež terasa a bosý chodník plný šišiek a ďalších prírodných materiálov, ktoré vám skvele premasírujú chodidlá.

Využiť môžete aj soľnú jaskyňu a bohatú ponuku procedúr, ako sú thajské masáže a radónové kúpele.

Hotel Radium Palace ****

Hotel Radium Palace ****

T. G. Masaryka 413 , Jáchymov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Léčebné lázně Jáchymov a. s. IČ: 29211808


+420 353 831 111

rezervace@laznejachymov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
3,2 km
Bežkovanie
3,6 km