Vila Arnau pochádza z roku 1914 a poskytuje ubytovanie v retro izbách, avšak k dispozícii sú aj tie modernejšie. Vychutnáte si raňajky formou bufetu, podľa variantu tiež servírované večere či fľašu vína. K dispozícii bude aj menšie wellness so saunou, vírivkou a ležadlami. Na dosah budete mať Zoo Dvůr Králové, Chodník korunami stromov, Jánské Lázně s aquaparkom a tiež množstvo ski areálov.

O ubytovaní

Vila Arnau sa nachádza v mestečku Hostinné v Krkonošiach. Dovolenka v tejto oblasti vám ponúka naozaj rozmanitý program. V zime to budete mať blízko do niekoľkých lyžiarskych areálov, napríklad do Jánských lázní (18 km) alebo Černého dolu (12,6 km). V okolí Hostinného je tiež množstvo bežkárskych chodníkov.

Jánské lázně si bohato užijete aj v teplejších mesiacoch, za návštevu stojí predovšetkým miestny aquapark (18,7 km) alebo Chodník korunami stromov (16,5 km), zábavný park s 1 500 m dlhou drevenou lávkou vedúcou cez les, 45 m vysokou vežou a náučným centrom, kde sa zabavia dospelí aj deti. Pre rodiny bude skvelým výletným cieľom aj obľúbená ZOO v Dvore Králové (19,4 km) so Safari parkom.

Milovníci histórie a architektúry si prídu na svoje priamo v Hostinnom, kde môžu navštíviť napríklad Františkánsky kláštor (600 m) alebo sa pokochať historickými domami s podlubím. Obľúbeným výletným cieľom je tiež Babiččino údolí (37 km), kde sa budete cítiť priam ako v knihe od Boženy Němcovej. Pozrieť sa môžete napríklad na zámok Ratibořice alebo Staré Bělidlo.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe (16-20 m²) s vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom alebo vaňou. Súčasťou vybavenia je aj šatníková skriňa a rýchlovarná kanvica. Samozrejme, nechýba ani Wi-Fi pripojenie.

Niektoré izby ponúkajú aj možnosť prístelky, napríklad pre dieťa, prípadne majú chladničku alebo posedenie.

Vybrať si môžete medzi variantom Standard s modernejším nábytkom alebo izbou Retro s nábytkom v historickom štýle. Inak je vybavenie oboch typov izieb totožné.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si pochutíte na raňajkách, ktoré sú klasicky vo forme bufetu. Na výber budete mať z rozmanitých pokrmov, vrátane rôznych druhov pečiva a iných pochutín.

Na obed môžete vyraziť do mesta. V pešej vzdialenosti je množstvo reštaurácií, ktoré sa špecializujú na najrôznejšie kuchyne. Medzi obľúbené patria napríklad Local Buger place, Pizzeria Toscana u Chimiho alebo Pivnice U Bicana.

Večeru vám naservírujú vo forme niekoľkochodového menu v reštaurácii vily, ladenej do prvorepublikového štýlu. Jej súčasťou je aj bar, kde si po dobrom jedle môžete vychutnať pohárik vína alebo iný obľúbený nápoj. V peknom počasí si môžete posedieť na vonkajšej terase.

Kde budete relaxovať?

Za relaxom nemusíte chodiť ďaleko. Priamo na prízemí penziónu nájdete malú wellness zónu, ktorá pozostáva z parnej alebo suchej sauny, vírivky a odpočinkových ležadiel.

Vila Arnau

Vila Arnau

Hostivínská 414 , Hostinné
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Radomil Mach IČ: 16066651


+420 773 634 450

vilaarnau@email.cz

Check In
15:00 - 17:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
100 Kč/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
15 km
Zjazdovka
12 km