Vydajte sa na pobyt neďaleko Dvora Králové, v ktorom nájdete známu Zoologickú záhradu, ale aj množstvo ďalších turistických atrakcií. Ubytujete sa v Penzióne Na Faře, kde vás čaká chutná polpenzia, oddych v privátnej vírivke a saune, ale aj zábava pri ping pongu či biliarde.

O ubytovaní

Penzión Na Faře nájdete v Královohradeckom kraji v Dubenci. Ide o malú, ale čarovnú dedinku s kostolom sv. Josefa, kaplnkou Bolestivej matky Božej a pomníkom obetiam 1. svetovej vojny, kde si užijete pohodu podkrkonošského dedinského prostredia. Na výlet sa vydajte do Dvora Králové nad Labem (9,5 km), kde nájdete známu zoologickú záhradu s unikátnym africkým safari. Vydať sa môžete aj do historického centra, ktoré je plné kostolov, pomníkov a nechýba ani múzeum a galéria. V lete zamierte zas na Tyršovo kúpalisko (8 km), k vodnej nádrži Rozkoš (23 km), zámku Ratibořice (22 km) či do Babičkinho údolia (22 km). Za návštevu rozhodne stojí aj Braunov Betlehem (5,5 km) a Kuks (11,5 km).

Kde budete spať?

Novo zrekonštruovaný areál poskytuje ubytovanie v dvoj a trojlôžkových izbách s možnosťou prístelky. Vybrať si môžete štýlovú izbu v časti starej farnosti alebo turistickú izbu v novej prístavbe. Všetky izby sú vybavené manželským lôžkom, televízorom, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou. Žehličku a fén vám radi zapožičajú na recepcii. K dispozícii je tiež farný apartmán v historickom štýle s barokovým krbom.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii s originálnym barokovým interiérom si skvelo pochutíte. Tešte sa na tradičné pokrmy aj modernú svetovú kuchyňu pripravenú z čerstvých surovín. Nechýba tu ani útulný salónik vybudovaný v priestoroch bývalých konských stajní.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu skvelo poslúži wellness centrum s vírivkou a infrasaunou, ktorá zlepšuje funkciu krvného obehu a tíši bolesť kĺbov. Užiť si môžete aj jednu z exotických masáží, napríklad thajskú alebo havajskú.

Niečo naviac

Vo veľkej hernej miestnosti sa zabavia deti aj dospelí. Zahrajte si biliard, stolný futbal alebo stolný tenis. V hoteli vám tiež radi požičajú bicykle.

Penzion Na Faře

Penzion Na Faře

Dubenec 1 , Dubenec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PACLÍK s.r.o. IČ: 45536597


777 137 344

info@penzionnafare.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
21 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
20 km