Alfrédov Golf & Wellness Resort **** bude skvelým miestom na dovolenku nielen pre golfových nadšencov. Užijete si ubytovanie v krásnom historickom areáli aj skvelú dostupnosť k zaujímavým miestam a pamiatkam. Čerešničkou na torte bude moderné wellness centrum a tešiť sa môžete aj na výborné raňajky formou bufetu.

O ubytovaní

Alfrédov Golf & Wellness Resort **** sa nachádza v pokojnej prírode neďaleko Kladrub v Plzenskom kraji. Rezort má dlhú históriu, nájdete ho na hospodárskom dvore postavenom v 2. polovici 18. storočia, hneď vedľa zámku z rovnakého obdobia, ktorý bol neskôr zrekonštruovaný. Tešiť sa môžete na malebné okolie, ale aj zaujímavé výletné ciele v okolí.

V neďalekých Kladruboch (6,7 km) uvidíte kláštor z 12. storočia, ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou, a môžete sa vybrať na zaujímavý náučný chodník s 15 zastávkami. V meste Stříbro (9,8 km) nájdete renesančnú radnicu, minoritský kláštor s Mestským múzeom, pozostatky stredovekého opevnenia, banský skanzen alebo Kráľovskú dedičnú štôlňu Prokop.

V lete sa vyberte k vodnej nádrži Hracholusky (18 km), kde je veľa možností na kúpanie a vodné športy. Alebo sa vydajte do Plzne (28 km), okrem Plaveckého areálu Slovany ponúka toto historické mesto aj množstvo ďalších atrakcií. Navštívte napríklad druhú najstaršiu zoologickú záhradu v krajine, Pivovarské múzeum, tajomné plzenské podzemie alebo Techmania Science Center v bývalej továrni Škoda.

Kde budete spať?

Hotelové izby sú pohodlne a moderne zariadené a každá izba má súkromnú kúpeľňu. Môžete si vybrať z nasledujúcich možností:

  • Dvojlôžková izba má rozlohu 15 m² a okrem manželskej postele je vybavená malou chladničkou, písacím stolom, TV a šatníkom. V kúpeľni je sprchovací kút a sušič vlasov.

  • Trojlôžková izba s rozlohou 25 m² obsahuje manželskú posteľ a samostatnú posteľ, písací stôl, šatníkovú skriňu, malú chladničku a TV. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom a sušičom vlasov.

  • Apartmán Lux pozostáva z 2 samostatných izieb - spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s pohovkou, posedením a kútikom na prípravu kávy a čaju. Kúpeľňa je vybavená veľkou vaňou a sušičom vlasov a v izbe je televízor, chladnička, písací stôl a šatníková skriňa.

Na čom si pochutnáte?

Interiér aj jedálny lístok reštaurácie Alfrédov sú skôr v tradičnom štýle. Môžete si tu pochutnať na obľúbených českých špecialitách, ale na svoje si prídu aj tí, ktorí českej kuchyni až tak neholdujú. V bare vám radi pripravia šálku kávy alebo iného nápoja, je tu aj zaujímavý výber moravských vín.

Kde budete relaxovať?

Veľkým lákadlom hotela je moderné wellness centrum, kde môžete relaxovať v horúcej vani, fínskej saune, infračervenej saune a parnej kabíne. Doprajte si masáž od profesionálneho maséra alebo chytajte bronz v soláriu.

A ak sa vám počas dovolenky nechce vypadnúť z tréningového režimu, navštívte fitness centrum s posilňovacími strojmi a ďalšími zariadeniami.

Cestujete s deťmi?

V areáli hotela sa nachádza vonkajšie detské ihrisko, na ktorom sa vaše deti skvele zabavia.

Niečo naviac

Ako už názov napovedá, v rezorte sa nachádza aj 18-jamkové golfové ihrisko, kde si môžete otestovať svoju presnosť. Môžete si tu požičať Nordic Walking palice a horský bicykel (pre deti a dospelých) vrátane prilby a detskej sedačky. V prípade nepriaznivého počasia sa môžete zabaviť hraním šípiek.

Alfrédov Golf & Wellness Resort ****

Alfrédov Golf & Wellness Resort ****

Kostelec 42 , Kostelec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Vladislav Karlík IČ: 18251587


+420 725 404 996

recepce@alfredov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
4,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
30 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Keď sa povie Plzeň, väčšine z nás napadne svetoznáme pivo, ktoré z tohto mesta pochádza. Dozveďte sa priamo v pivovare Plzeňský Prazdroj, ako sa obľúbený zlatistý mok vyrába a ochutnajte ho ešte skôr, než sa uzavrie do sudov. Po správnom osviežení si prezrite aj historické centrum a obhliadku začnite na námestí Republiky. Uvidíte na ňom gotickú katedrálu sv. Bartoloměja s najvyššou kostolnou vežou v Českej republike. Pri odchode neobíďte anjelika na zadnej strane katedrály - podľa miestnych prináša šťastie a pokiaľ sa ho aj dotknete, splní vám želanie. Svoje kroky ďalej smerujte okolo renesančnej radnice, modernej fontány, Morového stĺpa k ďalším pamiatkam - v Plzni ich je skutočne neúrekom.

Viac informácií
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Konstantinovy Lázně
Konstantinovy Lázně
Mariánské Lázně
Mariánské Lázně