Užite si pobyt v Jizerských horách netradične welcome drinkom vo forme fľaše kvalitného moravského vína a tiež s chutnými raňajkami. Z penziónu môžete vyraziť na výlet do Liberca plného atrakcií, na zámok Frýdlant a na ďalšie krásne miesta. K dispozícii budete mať aj spoločnú kuchyňu a vonkajšie posedenie.

O ubytovaní

Penzión Zaječí důl nájdete v krásnej prírode Jizerských hôr v časti Zaječí důl v obci Fojtka-Mníšek. Prekrásnu okolitú krajinu môžete objavovať počas výletov po turistických či cyklistických trasách. Vydať sa môžete napríklad k hradu Grabštejn, k zrúcanine hradu Děvín, na zámok Lemberk, alebo na hrad a zámok Frýdlant. Nádherné výhľady budete mať z rozhľadne Nad Prosečí, Liberecká výšina alebo z ikonickej rozhľadne na vrchole Ještědu.

Parádnym cieľom výletu je neďaleké mesto Liberec, ktoré nadchne milovníkov histórie a kultúrnych pamiatok, aktívnych turistov aj rodiny s deťmi. V Liberci je možné vidieť veľa historických budov, vrátane novorenesančnej radnice, budovy sporiteľne, kaviarne Pošta, Liebiegove vily či budovy oblastnej galérie. Počas exkurzie do libereckého podzemia môžete nahliadnuť do labyrintu chodieb aj najväčšieho libereckého krytu civilnej obrany.

Na návštevu láka aj zoologická záhrada alebo najstaršia botanická záhrada v Česku. Deti potešíte výletom do zábavného komplexu s aqauaparkom Centrum Babylon, Dinoparku Plaza či vedecko-zábavného centra s planetáriom iQLANDIA. Počas zimy môžete využiť aj moderný Ski areál Ještěd s výbornými podmienkami pre denné aj večerné lyžovanie pre všetky kategórie športovcov.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej jedálni sa každé ráno servírujú chutné raňajky. V penzióne sa nachádza aj plne vybavená kuchyňa, ktorú môžete podľa chuti využívať a spoločenská miestnosť s kachľami, ktorá príde vhod v chladnejších dňoch. V lete zase oceníte vonkajšiu terasu a posedenie.

Niečo naviac

Unikátom penziónu je rozhodne vlastná vínna pivnica plná kvalitného vína z južnej Moravy. Dopriať si môžete aj riadenú degustáciu s občerstvením.

Penzion Zaječí důl

Penzion Zaječí důl

Pod Ostrým 100 , Mníšek okr. Liberec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ivan Marek IČ: 44218711


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od jazera
2,5 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
7,3 km
Zjazdovka
9 km
Bežkovanie
13,2 km

Tipy na výlet

Vodná nádrž Josefův Důl

Vodná nádrž Josefův Důl Tip na výlet

Priehrada Josefův Důl v Jizerských horách bola postavená na rieke Kamenici v rokoch 1976 - 1982 ako zásobáreň vody pre oblasť Liberecka. Kúpanie je tu preto zakázané, napriek tomu patrí nádrž k obľúbeným turistickým cieľom. Dve hrádze poskytujú skvelé podmienky pre cyklistiku a in-line korčuľovanie, navyše si užijete aj peknú prírodu v okolí.

Liberec
Liberec
Zámok Frýdlant
Zámok Frýdlant
Maják a múzeum Járy Cimrmana
Maják a múzeum Járy Cimrmana