Skutočne luxusný pobyt v Chorvátsku zažijete len na jedinom mieste. V Hoteli Pinija **** sa môžete tešiť nielen na moderné izby a skvelú polpenziu, ale tiež na kúpanie sa v dvoch bazénoch, parádne wellness a animačný program. Na pláž to budete mať z hotela sotva pár metrov.

Overené Travelkingom

“Hotel Pinija nás ohromil a svoje 4* si úplne zaslúži. Nedávno prešiel rekonštrukciou, takže izba aj kúpeľňa boli nové a pekne zariadené. Každý si tu nájde to svoje (minigolf, tenis, bary, reštaurácie, tanečné večery, programy pre deti, bazény, wellness...). Hotel má ideálnu polohu, leží na polostrovčeku a je obklopený plážami a morom. V rámci polpenzie sme zažili skutočnú hostinu. Na raňajky aj večeru bolo na výber naozaj všetko, na čo si len človek spomenie. Nechýbali dezerty, ktoré boli dokonalou bodkou za každým dňom.” Prečítajte si celú recenziu

Nikola Průdková - Finančný tím
Osobne overené v: Máji 2022

O ubytovaní

Hotel Pinija **** sa nachádza v letovisku Petrčane na malebnom prírodnom polostrove. Krištáľovo čisté more, príjemný tieň borovíc a mnoho kaviarní a reštaurácií vytvára dokonalú stredomorskú atmosféru.

Neďaleké mestá Zadar (12 km) a Nin (10 km) ponúkajú mnoho zaujímavých pamiatok, zábavy i kultúrneho vyžitia. V Nine sa môžete pozrieť na kostolík svätého Kríža alebo múzeum soli, v ktorej výrobe má mesto dlhú tradíciu. Známe je tiež miestne bahno, ospevované pre svoje liečivé účinky. Pokiaľ trpíte najrôznejšími kožnými problémami, určite vyrazte na pláž Ninská lagúna natrieť sa týmto prírodným zázrakom. Za návštevu v Zadare stojí bulvár Kalelarga s historickými stavbami a skvelými kaviarňami a reštauráciami. Medzi najpopulárnejšie súdobé atrakcie potom patria umelecké inštalácie Morský organ a Pozdrav slnku. Je tu tiež veľký prístav, odkiaľ vyplávajú výletné lode, ktoré vás zavezú napríklad na obľúbené polostrovy Pag a Vir

Krásu chorvátskej prírody môžete obdivovať v prírodných parkoch Telašćica (30 km) a Vranské jazero (50 km). Zátoka Telašćica je dokonca obľúbeným zhromažďovacím miestom delfínov, ktorí v Jadranskom mori žijú. Stretnete tu ale aj iných zástupcov fascinujúcej flóry a fauny, napríklad sokola sťahovavého alebo vzácne morské koraly. Prírodný park Vranské jazero je zase vynikajúcou lokalitou pre pozorovanie vtákov a výlety, poteší najmä niekoľkými cyklistickými trasami. Nájdete tu aj lanový park a elektrický turistický vláčik, z ktorého budú nadšené deti i dospelí.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe Classic alebo Premium. Všetky izby sú moderne vybavené s interiérom ladeným do relaxačných farieb.

  • Izby Classic merajú cca 19 m² a ponúkajú krásny výhľad na borovicový les. Môžu byť vo variante s manželskou posteľou alebo s dvoma jednolôžkami, niektoré umožňujú prístelku. Súčasťou vybavenia je vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom, klimatizácia, WiFi pripojenie, televízia, minibar, trezor a telefón. Tieto izby sú bez balkóna.

  • Izby Premium majú zhruba 22 m² a navyše disponujú balkónom, z ktorého uvidíte na borovicový les. Vďaka možnosti prístelky ubytujú až 3 osoby, niektoré sú vybavené dvojlôžkom, iné majú dve oddelené postele. Samozrejme nechýba klimatizácia, WiFi, vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom, TV, telefón, trezor a minibar.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Mediteran sa podávajú špeciality stredomorskej i medzinárodnej kuchyne. Veľký dôraz je kladený na kvalitu a lokálny pôvod surovín. Vyskúšať môžete aj ponuku pokrmy z jedálneho lístka reštaurácie Kantun, ktorá sa nachádza na terase v obklopení zelene. Chuť na šálku vynikajúcej kávy, obľúbený kokteil, domáci zákusok či zmrzlinu môžete uspokojiť v 4 hotelových baroch.

Kde budete relaxovať?

V príjemnej atmosfére hotelového Wellness & Spa Centra Marea zabudnete na všetky starosti. Nájdete tu vnútorné i vonkajšie bazén, saunu, parný kúpeľ, soľnú jaskyňu a relaxačnú zónu s výhľadom na more. Dopriať si tu môžete aj masáže a ďalšie procedúry. Súčasťou hotela je aj fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

Od júna do septembra sa môžete tešiť na pestrý animačný program a zaujímavé aktivity pre deti, vrátane tvorivých krúžkov, športov, hier a detských diskoték. Deti si vyhrajú aj na ihrisku a v detskom kútiku s hračkami.

Niečo naviac

V areáli hotela nájdete požičovňu bicyklov, tri tenisové kurty a ihrisko na volejbal. Zahrať si môžete tiež minigolf. Personál vám ochotne pomôže naplánovať poldenné či celodenné výlety.

Hotel Pinija ****

Hotel Pinija ****

Ulica V 1a , Petrčane
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Intermod d.o.o. IČ: 060028828


+385 23 202 500

reservations@hotel-pinija.hr

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
9 km
Vzdialenosť od mora
100 m
Zastávka
0,2 km