Zažite Amsterdam netradične! Ubytujte sa v modernom, super ekologickom Hoteli Four Elements Amsterdam **** a doprajte si dovolenku v meste, pri vode a pri pláži v jednom. Vyrazte za pamiatkami, užite si nočný život v najlepších baroch a kluboch alebo sa trebárs naučte surfovať - rozhodnutie je len na vás. Energiu na dobrodružstvo vám dodajú bohaté raňajky formou bufetu a poteší aj welcome drink na privítanie. ​

O ubytovaní

Hotel Four Elements Amsterdam **** sa nachádza v hlavnom meste Holandska, v modernej ostrovnej štvrti IJburg. Ubytovanie je priamo pri vode a približne pol hodiny cesty od centra, na jednom mieste si tak užijete všetky lákadlá veľkomesta i krásne prostredie pri vode.

Amsterdam očarí výletníkov uvoľnenou atmosférou, ale aj bohatou históriou. Navštívte najväčšie holandské múzeum Rijksmuseum (11,4 km) a prezrite si diela holandských majstrov, pozrite sa do Rembrandtovho domu (14,2 km), Múzea Anny Frankovej (10,3 km) ) a Van Goghovho múzea (14,4 km). Vynechať by ste nemali ani plavbu po legendárnych mestských kanáloch, z lode budete mať neprekonateľný výhľad na amsterdamskú architektúru.

Milovníkov nakupovania určite zlákajú oblasti okolo Vondelparku (15,5 km) alebo Bloemenmarktu (15,4 km). Za návštevu stoja tiež skvelé farmárske trhy, nevšedný zážitok spájajúci jedlo a živú hudbu. Nočné vtáky môžu vyraziť do baru alebo za tanečnou zábavou do niektorého z legendárnych klubov v meste.

More a pláže

Pobyt v hlavnom meste môžete rovno spojiť s dovolenkou pri vode - na dosah totiž budete mať pláž Blijburg, na ktorú dôjdete pešo za štvrť hodiny. Pláž je piesočná a môžete sa tu opaľovať, leňošiť pri vode a dokonca sa aj naučiť surfovať.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo 195 dizajnových izieb s krásnym výhľadom na rieku alebo prístav. Izba Standard má plochu 21 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami, klimatizáciou, Smart televíziou, trezorom, písacím stolom, kávovarom, telefónom a WiFi pripojením. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom a ekologickou kozmetikou.

Na čom si pochutnáte?

Žiadny odpad, miestne produkty a sezónne menu – týchto zásad sa drží tím kuchyne v 4* Hoteli Four Elements Amsterdam. Veľkým lákadlom sú bohaté raňajky formou bufetu s chrumkavým pečivom, osviežujúcim jogurtom, čerstvými vajcami, typickými holandskými palacinkami pannenkoeken a ďalšími dobrotami.

Čo tak obed či večera na terase? S nádherným výhľadom na more si môžete vychutnať holandské pochúťky s medzinárodným vplyvom, ako sú chrumkavé šaláty, čerstvo ulovené ryby a originálne polievky. Miestne špeciality vás skrátka nadchnú. A všetky suroviny sú, samozrejme, čerstvé a sezónne.

Večerný koktail, úžasný výhľad a skvelú hudbu si potom užijete v Sky Bare, jednom z najvyššie položených strešných barov v Amsterdame.

Niečo naviac

V prvom hoteli s nulovou spotrebou energie na svete je všetko zariadené tak, aby sa minimalizovala ekologická stopa. Okrem udržateľne získavanej minerálnej vody z regiónu môžete využiť aj kozmetiku vyrábanú šetrným spôsobom. A to najúžasnejšie? Samotná budova funguje ako klimatizačný systém. Vďaka využívaniu solárnej energie a chladeniu fasád sa udržuje nízka teplota v interiéri.

Hotel Four Elements Amsterdam ****

Hotel Four Elements Amsterdam ****

Bert Haanstrakade 1074 , Amsterdam
Holandsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 24 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7 km
Vzdialenosť od mora
50 m
Zastávka
0,6 km

Tipy na výlet

Mesto Amsterdam

Mesto Amsterdam Tip na výlet

Amsterdam jednoducho nemôžete nemilovať. Mesto s nezameniteľnou atmosférou si veľmi rýchlo získa vaše srdce. Široké kanály s plávajúcimi loďkami, dlhé rady malebných domov, bicykle, kam sa pozriete a nespočetné množstvo reštaurácií a kaviarní – to všetko a oveľa viac vám môžu „Benátky severu“ ponúknuť. Vydajte sa sem za poznaním histórie, umenia a kultúry alebo s priateľmi za bujarým nočným životom.

A aké zážitky by ste si pri návšteve hlavného mesta Holandska nemali nechať ujsť? Určite vyrazte na plavbu loďou po kanáloch, z ktorých spoznáte mesto z úplne novej perspektívy. Nevynechajte ani slávne múzeá umenia, ako je Rijksmuseum alebo Museum Van Gogha. Oddýchnite si v rozsiahlom Vondelparku, prejdite sa na bicykli a navštívte typické Coffee shopy.

Čo v Amsterdame navštíviť?

  • Rijksmuseum
  • dom Anny Frankovej
  • Múzeum Van Gogha
  • Vondelpark
  • námestie Dam
  • kvetinový trh Bloemenmarkt
  • kostol Oude Kerk
  • mestská brána Waag
  • bazilika sv. Mikuláša
  • veterný mlyn De Gooyer
Viac informácií
Rijksmuseum Amsterdam
Rijksmuseum Amsterdam
Dom Anny Frankovej
Dom Anny Frankovej
Skanzen Zaanse Schans
Skanzen Zaanse Schans