Zažite pohodu a relax v maďarskom luxusnom Erzsebet Park Hoteli *** Superior. V cene máte bohatú polpenziu a neobmedzený vstup do wellness s bazénmi a saunami. Hotel leží neďaleko kúpeľov Eger a Egerszalók. Pobyt je ideálny aj pre rodiny s deťmi.

O ubytovaní

Erzsébet Park Hotel ***superior sa nachádza v kopcovitom regióne Mátra. Vychutnáte si tu ako čistý vzduch, tak dokonalý odpočinok vo wellness. Na výlet sa môžete vydať do jedného zo známych kúpeľných maďarských miest: Eger a Egerszalók (30 km). Zaujímavé miesta sa nachádzajú aj v bližšom okolí, napríklad historický dom Palóc (2,8 km), vodopád Ilona (11 km) či hrad Sirok (13 km).

Kde budete spať?

Hotel je rozdelený do dvoch krídel - Zsusanna a Erzsebet. Vyberte si, či chcete mať izbu s balkónom, alebo s výhľadom do parku. Všetky izby sú nesmierne pohodlné a vybavené televíziou, minibarom, chladničkou, trezorom aj vlastnou kúpeľňou s vaňou.

Na čom si pochutnáte?

Jedlo si vychutnáte v reštaurácii v časti Erzsébet. Miestni kuchári si zakladajú na tradičnej maďarskej kuchyni. Podávajú sa tu raňajky aj večere formou bohatého bufetu. Niečo sladké si dáte v miestnej kaviarni. S ponukou vín vás privíta hotelový bar v krídle Zsusanna.

Kde budete relaxovať?

Vo skvele vybavenom wellness nájdete vnútorný bazén s podvodnou masážou. Dve vírivky zaručia, že aj bublinky si užijete dostatočne.

Kto sa chce ponaťahovať, využije vstup do fitness a kto túži po odpočinku, môže zájsť do jednej z mnohých sáun. Nevšedným zážitkom potom bude aroma sauna so svetelnou terapiou.

Cestujete s deťmi?

Malým deťom sa určite bude páčiť v detskom kútiku na prízemí v krídle Erzsebet aj vonkajšom ihrisku s hojdačkami, džungľou a šmýkačkou v hotelovom parku.

Niečo naviac

Na večernú zábavu možno využiť bowling, biliard alebo stolný tenis.

Erzsébet Park Hotel ***superior

Erzsébet Park Hotel ***superior

Kossuth út 372. , Parádfürdő
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Parád Park Hotel Kft. IČ: 13195364-2-10


+36 20 553 7190

info@erzsebetparkhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
70 m
Zjazdovka
17,5 km