Užite si pobyt v Penzióne Wolf vo dvojici alebo aj s celou rodinou. Tešte sa na vynikajúcu polpenziu formou bufetu, pre deti je tu zase detské ihrisko. Niektoré varianty majú v cene aj vstupenku na celý deň do populárnych kúpeľov Sárvár.

O ubytovaní

Wolf Panzió sa nachádza v centre krásneho historického mesta Sárvár, len 700 metrov od známych termálnych kúpeľov. Počas pobytu v Sárvári si nezabudnite prezrieť hlavnú dominantu mesta - starobylý hrad Nádasdy (300 m), ktorého história je spojená aj so slávnou grófkou Báthoryovou alebo Čachtickou pani. Na príjemné prechádzky a člnkovanie pozýva jazero Csónakázó (300 m). V Sárvári sa nachádza aj chránený prírodný park, arborétum (450 m), v ktorom rastie viac ako 350 druhov stromov a kríkov vrátane niekoľkých storočných platanov. Deti si určite zamilujú jazdu vyhliadkovým vláčikom alebo zážitkový park Sárvár** (1 km).

Obľúbeným výletným cieľom sú neďaleké kúpeľné mestá Celldömölk (20 km) alebo Szombathely (25 km). Celldömölk sa nachádza priamo pod sopečným vrchom Ság-hegy a najväčším miestnym lákadlom sú vulkanické kúpele s 8 krytými aj vonkajšími bazénmi, saunovým svetom, soľnou jaskyňou, masážami a procedúrami. Za vyskúšanie navyše stojí aj miestne víno, ktorému dodáva sopečná pôda jedinečný charakter. Szombathely zase budú úplným rajom pre milovníkov historických pamiatok, údajne ide totiž o najstaršie mesto v Maďarsku, založené boli už v roku 45. Uvidíte tu krásne antické, ale aj barokové a ďalšie pamiatky, napríklad studňu bohyne Tyché alebo katedrálu Navštívenia Panny Márie. Za videnie stojí aj Kámonské arborétum, jedno z najväčších v Maďarsku. To úplne najväčšie, Jeli arborétum, je vzdialené približne 24 km a môže sa pochváliť úctyhodnou plochou 118 hektárov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 13 komfortných izieb, môžete si vybrať dvojlôžkovú, trojlôžkovú alebo štvorlôžkovú variantu. K vybaveniu patrí satelitná TV, chladnička, trezor a telefón, niektoré izby majú aj klimatizáciu. Súčasťou izby je vždy súkromná kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou a k dispozícii budete mať aj bezdrôtové pripojenie na internet.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň vás privítajú chutné raňajky zo starostlivo pripraveného raňajkového koša. Vychutnať si môžete čerstvé pečivo (slané aj sladké), údeniny, syr, jogurt, sezónne ovocie a zeleninu, džem/marmeládu, ovocný džús a kávu.

Kde budete relaxovať?

Vrcholom vašej dovolenky bude relaxácia v nádherných termálnych kúpeľoch Sárvár s celkovou rozlohou 55 000 m² a vodnou plochou 3 600 m². Súčasťou kúpeľného komplexu sú rodinné kúpele, liečebné kúpele, letné kúpalisko a saunový svet. V kúpeľoch si môžete vychutnať liečivé účinky termálnej vody v 3 vnútorných (zážitkový, termálny zážitkový a termálny liečebný) a 2 vonkajších (zážitkový a relaxačný) bazénoch. Rodinné kúpele sú s liečebnou časťou prepojené chodbou, kde nájdete bazén s vlnobitím, detský bazén so šmykľavkou a detským bazénikom, 3 tobogany, detský kútik, vírivku a plavecký bazén.

V lete si užijete letné kúpalisko s plážovým bazénom, bazénom s vlnobitím, detským dobrodružným bazénom s pirátskou loďou, detským dobrodružným bazénom, detským bazénom, 7 toboganmi, šmykľavkou a skákacím zálivom. Zároveň tu nájdete všetko, čo k letnému kúpalisku patrí, t. j. rôzne športoviská, reštaurácie a bufety. (Nielen) v zimných mesiacoch oceníte saunový svet s horúcimi finskými a parnými saunami, aromatickými kabínami, vírivkou, zážitkovými sprchami a Kneippovým chodníkom.

Cestujete s deťmi?

Na dovolenke s deťmi oceníte vonkajšie ihrisko, kde si vaše ratolesti užijú čerstvý vzduch.

Wolf Panzió

Wolf Panzió

Rákóczi utca 11 , Sárvár
Maďarsko

+36 309 464 550

info@wolfhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,8 km