Zažite tú najlepšiu odpočinkovú dovolenku v maďarskom Hévíze v luxusnom Ensana Thermal Hévíz **** len kúsok od termálneho jazera. Tešte sa na neobmedzené termálne wellness, ale aj na saunový svet, fitness a chutnú polpenziu. V cene máte aj rad aktivít, napríklad aqua fitness, jogu či občasné večery s hudbou. Jedno dieťa do 6 rokov má pobyt úplne zadarmo.

O ubytovaní

Ensana Thermal Hévíz Hotel **** sa nachádza v kúpeľnom mestečku Hévíz, iba pár krokov od slávneho termálneho jazera (600 m). Krásne historické centrum mesta vás uchváti pokojnou atmosférou, malebnou promenádou aj známymi farmárskymi trhmi. V neďalekom Keszthely (6 km) nájdete zámok Helios aj zaujímavé múzeá (marcipánu, hračiek a áut Cadillac). Krásy Balatonskej vrchoviny a jazera Balaton (6 km) môžete objavovať po mnohých turistických trasách.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s veľkosťou 25 m² s krásnym výhľadom na záhradu alebo na mesto. Izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televízorom, telefónom, trezorom, WiFi pripojením, minibarom a vlastnou kúpeľňou s fénom, kúpeľnými uterákmi, županmi a kozmetickými potrebami. Nechýba ani šatník, písací stôl a posedenie.

Na čom si pochutnáte?

Na vynikajúcich pokrmoch si tu pochutnajú ako milovníci tradičnej kuchyne, tak aj tí, ktorí majú radšej ľahšie jedlá. Pripravované pochúťky vám poskytnú nielen kulinársky zážitok, ale aj veľa energie a živín, ktoré potrebujete na regeneráciu a zotavenie. V hotelovej reštaurácii sa podávajú bohaté raňajky vo forme bufetu. Ďalej sa tu servírujú obedy výberom z menu a pestré bufetové večere.

Kde budete relaxovať?

Rozľahlý vodný areál hotela zahŕňa celkom 6 bazénov, napríklad zábavný bazén, plavecký bazén a termálne bazény so slávnou Hévízskou liečivou vodou. Ďalej sa dokonale uvoľníte v saunovom svete s fínskou, aroma, infračervenou i parnou saunou. V záhrade je k dispozícii fínska zrubová sauna. Samozrejmosťou je pokojová zóna s vyhrievanými ležadlami. Doprajte si ďalej niektorú z kúpeľných masáží, aromatických kúpeľov alebo luxusných tvárových masáží vo Wellness & Beauty centre. Súčasťou areálu je tiež soľná jaskyňa, slnečná terasa a vírivka.

Niečo naviac

Ensana Thermal Hévíz **** je najstarším hotelom v meste. Od svojho otvorenia pred štyridsiatimi rokmi sa neustále vyvíja a vylepšuje svoje služby tak, aby držal krok s najmodernejšími trendmi a dokázal uspokojiť každú požiadavku svojich klientov. Prvotriedny štvorhviezdičkový hotel so šiestimi bazénmi, prebudovaným saunovým svetom a profesionálnym zdravotným centrom ponúka možnosť dokonalého úniku od tlaku a stresu každodenného života.

Ensana Thermal Hévíz ****

Ensana Thermal Hévíz ****

Kossuth Lajos utca 9-11 , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Danubius Zrt. IČ: 01-10-041120


+36 83 889 400

res1.he@hu.ensanahotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od jazera
0,7 km
Zastávka
0,4 km