Navštívte historickú Budapešť, ktorá je krásna v každom ročnom období. Ubytujte sa v zelenom parku v Hoteli Tiliana ****, čakajú vás elegantné interiéry, skvelé raňajky, welcome drink, neobmedzený vstup do wellness a možnosť využívať viac než 10 športovísk pri hoteli. Jazykové bariéry sa báť nemusíte, hotel uvádza, že časť personálu hovorí po slovensky.

O ubytovaní

Hotel Tiliana **** sa nachádza v pokojnom prostredí plnom zelene a vyhliadok. Neďaleké centrum Budapešti je dobre dostupné autom aj verejnou dopravou. Nezabudnite tu navštíviť Budínsky hrad, budovu Parlamentu či Rybársku baštu (6,5 km). V obrovskom parku Városliget (9 km) nájdete hrad aj zoologickú a botanickú záhradu. Za romantikou, vynikajúcimi reštauráciami a kaviarňami sa vyjdete k brehom rieky Dunaj (5 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s veľkosťou 25 m² s výhľadom do pokojnej ulice. V izbe je k dispozícii WiFi pripojenie a vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Etalon sa podávajú bohaté raňajky vo forme bufetu. Počas dňa je možné si objednať pokrmy z jedálneho lístka.

Kde budete relaxovať?

Zavítajte do nového wellness centra a užite si odpočinok v bazéne, vírivke alebo saune. K dispozícii je tiež relaxačná zóna s lehátkami.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii detský kútik a tiež vonkajšie ihrisko.

Niečo naviac

Pre športové vyžitie ponúka hotel tenisový kurt, baseballové ihrisko a ďalšie športoviská rozprestreté v parku okolo budovy.

Hotel Tiliana ****

Hotel Tiliana ****

Hárshegyi út 1 , Budapešť
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CE Hotels International s.r.o. IČ: 44540931


+36 1 391 0027

sales@hoteltiliana.hu

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Fitness
Česky hovoriaci personál
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
6,7 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
2,5 km