Ubytovanie len 500 m od termálneho jazera v centre mesta, bohatá polpenzia, neobmedzené wellness s termálnou vodou a sauny, bazén a vírivka vhodné na relaxáciu. To všetko ponúka Hotel Fit Hévíz, v ktorom strávite perfektnú dovolenku.

O ubytovaní

Renovovaný Hotel Fit Hévíz sa nachádza v pokojnej časti mesta Hévíz neďaleko slávneho termálneho jazera s kúpeľmi (700 m). Historické centrum mesta s promenádou ponúka veľa barokových pamiatok, príjemnú promenádu aj známe farmárske trhy. V blízkom Keszthely (5 km) nájdete zámok Helios aj obľúbené múzeá (hračiek, jazera Balaton či marcipánu). K brehom jazera Balaton je to z hotela len 8 km. Krásnu okolitú prírodu môžete objavovať pri výletoch pešo, na bicykli aj na lodi.

Kde budete spať?

Hotel poskytuje ubytovanie v dvojposteľových izbách s vlastnou kúpeľňou, TV, chladničkou a klimatizáciou. Niektoré z nich majú balkóny a vy si tak budete môcť užiť krásny výhľad na okolitú krajinu.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Salvia sa tešte na bohaté bufetové raňajky, večere a šalátový bar. Na vyžiadanie je možné pripraviť aj špeciálne jedlá pre alergikov a diabetikov.

Kde budete relaxovať?

Za termálnou vodou nemusíte chodiť ďaleko - zaplávať si v nej totiž môžete priamo v bazéne v hotelovom wellness centre. To ďalej zahŕňa rôzne druhy sáun (fínsku, infračervenú, soľnú kabínu a aroma kabínu), vírivku a širokú ponuku masáží. Wellness je otvorené od 7:30 do 19:30 hodín.

Hotel Fit Hévíz ***

Hotel Fit Hévíz ***

Kossuth Lajos u. 76 , Hévíz
Maďarsko

+36 83 340 484

sales@hotelfitheviz.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 18 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 4 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
13 km

Tipy na výlet

Termálne jazero Hévíz

Termálne jazero HévízTip na výlet

Najväčšie prírodné termálne jazero na kúpanie na svete a my ho máme (skoro) za humnami! Maďarsko ponúka na odpočinok či dovolenku veľa krásnych kúpeľov a jazier, ale termálne jazero Hévíz je jedinečné. Jazero je označené za národnú prírodnú pamiatku úplným právom. Priľahlé mestečko Hévíz, nachádzajúce sa len pár kilometrov od Balatonu, je síce malé, ale za väčšími a prepychovejšími kúpeľnými mestami rozhodne nezaostáva. Tradícia kúpeľníctva sa tu drží už od roku 1795 a môže sa pýšiť krásnou kúpeľnou kolonádou, záhradami a ďalšími kúpeľnými atrakciami.

V lete sa teplota v jazere vyšplhá až na 38 ºC a aj v tie najchladnejšie dni v roku si voda udrží teplotu 22 -⁠ 24 ºC, aj preto je možná celoročná prevádzka. Liečebná, mierne rádioaktívna voda tryská z hĺbky 38 metrov a je veľmi bohatá na minerály. Prirodzene obsiahnuté zmesi minerálov zjemňujú kožu, tlmia bolesti, sú dobré proti zápalom a posilňujú pružnosť chrupaviek. Aj preto sú tunajšie vody jedny z najlepších na liečbu reumatických ťažkostí a problémov s pohybovým ústrojenstvom. Najväčšiu mimoriadnosť dodáva vode prítomnosť radónu v tomto malom množstve pozvoľna vstupuje do ľudského organizmu, kde stimuluje hormonálnu tvorbu a pomáha nervovej sústave lepšie fungovať.

Po návšteve Hévízskeho jazera sa vydajte:

  • Na prechádzky do niektorého z miestnych krásnych parkov s kúpeľnou, upokojujúcou atmosférou
  • Do historického kina, ktoré premieta aj v 3D
  • Na Rákocziho ulicu, kde nájdete fontánu s pitnou liečivou vodou
  • Obhliadnuť najzaujímavejšiu stavbu mesta, veľký Kostol Ducha Svätého (Szentléleki templom), ktorého stavba bola dokončená pomerne nedávno -⁠ v roku 1999. Aj napriek modernému vzhľadu môžete nájsť na budove rad neogotických prvkov
  • Do severnej časti mesta Egregy s vinohradmi a ochutnávkami vína
Viac informácií
Mesto Hévíz
Mesto Hévíz
Farmárske trhy v Hévíze
Farmárske trhy v Hévíze
Balaton
Balaton