Zažite dovolenku v Maďarsku tak, ako ste ju ešte nezažili. Ubytovaní budete v luxusnom Vulkan Thermen Resorte ****, ktorý je priamo prepojený s areálom sopečných kúpeľov. Užite si neobmedzený vstup do 9 vnútorných a vonkajších bazénov aj saunového sveta. V cene je naviac chutná polpenzia formou bufetu. Deti do 6 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Vulkán Wellness Hotel **** sa nachádza v meste Celldömölk na úpätí 5 miliónov rokov starej vulkanickej hory Ságberg. Budova hotela je priamo prepojená s novo zrekonštruovaným moderným kúpeľným areálom Vulkánfürdő Celldömölk s liečivou termálnou vodou pochádzajúcou z okolia neďalekého vyhasnutého vulkánu. Sopečný pôvod miestnej pôdy dodáva jedinečný charakter aj lokálnemu vínu, ktoré sa rozhodne oplatí ochutnať. Z pamiatok odporúčame navštíviť bývalý Benediktínsky kláštor (2 km) z 12. storočia.

V múzeu Kemenes Volcano Park (2,5 km) sa zábavnou interaktívnou formou dozviete viac o tunajšej krajine. V neďalekom Sárváru (20 km) môžete navštíviť stredoveký Nádašdyov hrad, botanickú záhradu či zábavný dobrodružný park Sárvár. Veľkým lákadlom sú tu, samozrejme, aj mestské kúpele, ktoré čerpajú vodu z dvoch liečivých prameňov. V kúpeľnom komplexe s rozlohou 5 000 m² vás čakajú naozaj skvelé zážitky. Ak máte dosť času, urobte si výlet k jazeru Balaton (62 km), ktoré patrí medzi nenavštevovanejšie miesta v Maďarsku a je obklopené zaujímavými atrakciami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej izbe alebo mobilnom domčeku, v oboch prípadoch budete mať k dispozícii klimatizáciu, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu.

Dvojlôžková izba meria 20 m² a je vybavená manželskou postelí, televízorom, písacím stolom a rozkladacou pohovkou, na ktorej je možné ustlať prístelku pre 2 osoby. Výhodou izby je balkón, z ktorého budete mať krásny výhľad na okolie.

Mobilný domček (30 m²) zaujme štýlovým prevedením a veľkou terasou s posedením. Ubytuje až 5 osôb na 3 lôžkach a 2 prístelkách, bude tak ideálnym variantom pre rodiny. Okrem spacej časti v domčeku nájdete aj plne vybavenú kuchyňu a jedálenský kút.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii podávajú jedlá tradičnej maďarskej, ale aj medzinárodnej kuchyne. Ponúkajú aj ľahké, vegetariánske a diétne jedlá. Veľký dôraz je kladný na čerstvosť, lokálny pôvod a kvalitu všetkých surovín.

Servírujú sa tu raňajky vo forme bohatého bufetu s čerstvým ovocím a zeleninou, cereáliami, mliečnymi produktami, čerstvým pečivom, syrmi, nátierkami, vajíčkami, údeninami a ďalšími dobrotami, nájde sa tu skrátka niečo pre každého. Jedlo doplní vynikajúca káva a kvalitné čaje. Aj večeru si budete vyberať z pestrých švédskych stolov, nebude chýbať ani niekoľko druhov polievok, šalátový bar, výber hlavných chodov či skvelá ponuka dezertov.

Kde budete relaxovať?

Hotel je priamo prepojený s unikátnym kúpeľným areálom s rozlohou 1 600 m². Tunajší termálny prameň má špeciálne zloženie vďaka podložiu z 5 miliónov starej čadičovej sopky Ságberg. Užijete si relax v liečebných aj zážitkových bazénoch, napájaných liečivou vodou s teplotou až 38 °C. Areál sa skladá z vnútornej a vonkajšej časti, takže o zábavu je postarané počas celého roka.

Vnútorná časť zahŕňa 25m plavecký bazén, výukový bazén a časť termálneho bazéna, do vonkajšej časti potom zasahuje druhá polovica termálneho bazéna a nájdete tu vonkajší zážitkový bazén s rozlohou 560 m², detský a baby bazén. Deti budú určite nadšené z atrakcií, ako sú šmykľavky, vodný hríbik, trysky a ďalšie.

K dispozícii je tiež relaxačná miestnosť, soľná jaskyňa a saunový svet s infra, fínskou a bio saunou. Zájsť môžete na saunové rituály, alebo si doprajte niektorú z množstva masáží liečebných procedúr. Čo tak napríklad známe bahenné zábaly?

Cestujete s deťmi?

Okrem radovánok v kúpeľnom areáli si malí hostia užijú veľa zábavy aj na vonkajšom ihrisku. V hotelovej reštaurácii je navyše pripravená zábavná herňa, kde sa deti zahrajú počas raňajok a večere.

Niečo naviac

Súčasťou hotela je tiež fitness centrum, biliard, šípky, tenisové ihrisko a ihrisko na plážový volejbal.

Vulkán Wellness Hotel és Camping

Vulkán Wellness Hotel és Camping

Sport utca 10 , Celldömölk
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Vulkán Hotel Kft. IČ: 18-09-109130


+36 95 421180

reservation@vulkanhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 4 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
50 m
Zastávka
2,4 km