Užite si parádnu dovolenku v Maďarsku v hoteli, ktorý je umiestnený hneď pri brehu Balatone. Okrem dizajnových izieb vás čakajú raňajky formou bufetu, welcome drink a hodinová plavba loďou po jazere. Pre deti je pripravené ihrisko.

O ubytovaní

Hotel Carpe Diem *** leží priamo pri obľúbenom jazere Balaton v mestečku Siófok. Pretože sa hotel nachádza priamo na hlavnej promenáde, budete to mať pár krokov na pláž, do reštaurácií, kaviarní i hudobných klubov a barov. Vydať sa môžete do Múzea minerálov (500 m), prístavu (600 m), Aquaparku Bebo (3 km), alebo do Zábavného parku Zamárdi (6,5 km). Blízko leží tiež ďalšie obľúbené mestečko plné pamiatok a zábavy - Tihany (12 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbe Standard, ktorá je vybavená LCD televízorom, WiFi pripojením, klimatizáciou, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou, trezorom a vlastnou kúpeľňou so sprchou. Do izby je možné umiestniť max. 1 detskú postieľku. K dispozícii sú aj priestrannejšie izby Standard Plus, Superior, kde sú k dispozícii 3 lôžka, navyše je tu chladnička a kávovar na kapsuly. Ďalej krásne izby Deluxe s možnosťou až 2 prísteliek, chladničkou a kávovarom či Apartmán Junior Suite, ktorý je veľmi priestranný, navyše je tu obývacia izba a vybavená kuchynka, pohodlne sa tu ubytujú až 4 osoby.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si v jedálni hotela pochutnáte na bohatých raňajkách formou bufetu.

Kde budete relaxovať?

Relaxovať môžete priamo na pláži pri jazere Balaton, tá je vzdialená iba 100 metrov.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pred hotelom pripravené detské ihrisko.

Hotel Carpe Diem ***

Hotel Carpe Diem ***

Karinthy Frigyes u. 5 , Siófok
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
IPAP-FA Kft. IČ: 0709014205


+36 70 320 6437

reservation@hotelcarpediem.hu

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,3 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
2,9 km