Zažite dovolenku v Maďarsku tak, ako ste ju ešte nezažili. Ubytovaní budete v luxusnom Vulkan Thermen Resorte ****, ktorý je priamo prepojený s areálom sopečných kúpeľov. Užite si neobmedzený vstup do 9 vnútorných a vonkajších bazénov aj saunového sveta. V cene je navyše chutná polpenzia formou bufetu. Deti do 6 rokov majú pobyt zadarmo.

Overené Travelkingom

“Personál hotela bol veľmi milý a oznámil nám všetky potrebné informácie. Izba bola pekná a moderne zariadená. Najviac nás v ňom zaujali vonkajšie elektrické žalúzie, ktoré v letných mesiacoch určite ocenia všetci. S polpenziou formou bufetu sme boli spokojní. Na raňajky aj večere bol bohatý výber slaných i sladkých dobrôt. Kúpele sme si tiež veľmi užili. Vzhľadom na nízky počet návštevníkov sme mali občas bazén sami pre seba. Stihli sme aj niekoľko výletov po okolí. Najviac sa nám páčil ten k Balatonu. Z pobytu sme odchádzali nadšení a oddýchnutí.” Prečítajte si celú recenziu

Cindy Kapounková - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Máji 2022

O ubytovaní

Vulkán Wellness Hotel **** sa nachádza v meste Celldömölk na úpätí 5 miliónov rokov starej vulkanickej hory Ságberg. Budova hotela je priamo prepojená s novo zrekonštruovaným moderným kúpeľným areálom Vulkánfürdő Celldömölk s liečivou termálnou vodou pochádzajúcou z okolia neďalekého vyhasnutého vulkánu. Sopečný pôvod miestnej pôdy dodáva jedinečný charakter aj lokálnemu vínu, ktoré sa rozhodne oplatí ochutnať. Z pamiatok odporúčame navštíviť bývalý Benediktínsky kláštor (2 km) z 12. storočia.

V múzeu Kemenes Volcano Park (2,5 km) sa zábavnou interaktívnou formou dozviete viac o tunajšej krajine. V neďalekom Sárváru (20 km) môžete navštíviť stredoveký Nádašdyov hrad, botanickú záhradu či zábavný dobrodružný park Sárvár. Veľkým lákadlom sú tu, samozrejme, aj mestské kúpele, ktoré čerpajú vodu z dvoch liečivých prameňov. V kúpeľnom komplexe s rozlohou 5 000 m² vás čakajú naozaj skvelé zážitky. Ak máte dosť času, urobte si výlet k jazeru Balaton (62 km), ktoré patrí medzi nenavštevovanejšie miesta v Maďarsku a je obklopené zaujímavými atrakciami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej izbe alebo mobilnom domčeku, v oboch prípadoch budete mať k dispozícii klimatizáciu, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu.

Dvojlôžková izba meria 20 m² a je vybavená manželskou postelí, televízorom, písacím stolom a rozkladacou pohovkou, na ktorej je možné ustlať prístelku pre 2 osoby. Výhodou izby je balkón, z ktorého budete mať krásny výhľad na okolie.

Mobilný domček (30 m²) zaujme štýlovým prevedením a veľkou terasou s posedením. Ubytuje až 5 osôb na 3 lôžkach a 2 prístelkách, bude tak ideálnym variantom pre rodiny. Okrem spacej časti v domčeku nájdete aj plne vybavenú kuchyňu a jedálenský kút.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii podávajú jedlá tradičnej maďarskej, ale aj medzinárodnej kuchyne. Ponúkajú aj ľahké, vegetariánske a diétne jedlá. Veľký dôraz je kladný na čerstvosť, lokálny pôvod a kvalitu všetkých surovín.

Servírujú sa tu raňajky vo forme bohatého bufetu s čerstvým ovocím a zeleninou, cereáliami, mliečnymi produktami, čerstvým pečivom, syrmi, nátierkami, vajíčkami, údeninami a ďalšími dobrotami, nájde sa tu skrátka niečo pre každého. Jedlo doplní vynikajúca káva a kvalitné čaje. Aj večeru si budete vyberať z pestrých švédskych stolov, nebude chýbať ani niekoľko druhov polievok, šalátový bar, výber hlavných chodov či skvelá ponuka dezertov.

Kde budete relaxovať?

Hotel je priamo prepojený s unikátnym kúpeľným areálom s rozlohou 1 600 m². Tunajší termálny prameň má špeciálne zloženie vďaka podložiu z 5 miliónov starej čadičovej sopky Ságberg. Užijete si relax v liečebných aj zážitkových bazénoch, napájaných liečivou vodou s teplotou až 38 °C. Areál sa skladá z vnútornej a vonkajšej časti, takže o zábavu je postarané počas celého roka.

Vnútorná časť zahŕňa 25m plavecký bazén, výukový bazén a časť termálneho bazéna, do vonkajšej časti potom zasahuje druhá polovica termálneho bazéna a nájdete tu vonkajší zážitkový bazén s rozlohou 560 m², detský a baby bazén. Deti budú určite nadšené z atrakcií, ako sú šmykľavky, vodný hríbik, trysky a ďalšie.

K dispozícii je tiež relaxačná miestnosť, soľná jaskyňa a saunový svet s infra, fínskou a bio saunou. Zájsť môžete na saunové rituály, alebo si doprajte niektorú z množstva masáží liečebných procedúr. Čo tak napríklad známe bahenné zábaly?

Cestujete s deťmi?

Okrem radovánok v kúpeľnom areáli si malí hostia užijú veľa zábavy aj na vonkajšom ihrisku. V hotelovej reštaurácii je navyše pripravená zábavná herňa, kde sa deti zahrajú počas raňajok a večere.

Niečo naviac

Súčasťou hotela je tiež fitness centrum, biliard, šípky, tenisové ihrisko a ihrisko na plážový volejbal.

Vulkán Wellness Hotel és Camping

Vulkán Wellness Hotel és Camping

Sport utca 10 , Celldömölk
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Vulkán Hotel Kft. IČ: 18-09-109130


+36 95 421180

reservation@vulkanhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 4 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
50 m
Zastávka
2,4 km