Túžite po odpočinku blízko prírody a zároveň v obklopení luxusu? V 4* Fagus Hoteli Conference & Spa sa vám tento sen splní! Hotel stojí na kraji historického mesta Šopron v zalesnenej štvrti Lőverek plnej turistických chodníkov. Vnútri hotela si potom budete užívať dokonalé pohodlie v izbách Standard a predovšetkým odpočinok v nedávno zmodernizovanom wellness centre. Neobmedzene budete relaxovať pri bazénoch a tiež v dvojposchodovom saunovom svete, kde sa pravidelne konajú saunové rituály. Lahodná polpenzia je len čerešničkou na torte perfektného pobytu.

Overené Travelkingom

“Musím uznať, že renovácia hotela neskutočne prospela a urobila z neho naozaj moderné zariadenie. Ubytovanie ma potešilo peknou izbou, nádherným lesným prostredím a veľmi ochotným personálom. Parkovanie je ľahko dostupné a bezpečné. Ideálny program na večer ponúka hotelové wellness centrum, kde si parádne oddýchnete. V dojazdovej vzdialenosti leží mesto Šopron, ktorého centrum ponúka mnoho pamiatok, múzeí i butikov. Dokonca si môžete zaplatiť jazdu vláčikom okolo historického jadra mesta.” Prečítajte si celú recenziu

Tamas Tutkovics - Obchodný tím
Osobne overené v: Septembri 2022

O ubytovaní

Fagus Hotel Conference & Spa ****superior sa nachádza v historickom meste Šopron v malebnej zalesnenej štvrti Lőverek. Z hotela to tak budete mať kúsok do prírody, za krásnymi výhľadmi aj slávnymi pamiatkami. Pýchou hotela kompletne zrekonštruovaného v roku 2022 je úplne nové wellness , kde si po výletoch oddýchnete a zabudnete na všetky starosti i povinnosti.

V okolí hotela vedie veľa značených turistických trás, ktoré vás dovedú k atraktívnym cieľom v lesoparku Lőverek. Príjemnou prechádzkou na čerstvom vzduchu sa dostanete k obľúbeným rozhľadniam Károly (1,6 km), Várhely (5,2 km) alebo Gloriette (4 km). Ďaleko to nie je ani k hradu Taródi (3,3 km) alebo do aquaparku Lővér Fürdő (1,8 km). Cyklistické trasy vás dovedú až k Neziderskému jazeru (13 km), ktoré patria k prírodným pamiatkam UNESCO.

V centre mesta môžete obdivovať zachované stredoveké jadro s hradbami gotickými domami, kostolmi a dvoma synagógami. Na mesto, Neziderské jazero aj neďaleké Rakúsko budete mať prekrásny výhľad z Požiarnej veže (3,5 km) z 13. storočia. Veža stojí na námestí Fő tér (3,5 km), kde ďalej nájdete historickú radnicu a morový stĺp. Milovníci kúpeľnej relaxácie by si mali urobiť výlet do populárnych termálnych kúpeľov Hegykő (22 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z moderných a elegantne zariadených izieb, ktoré majú vlastnú kúpeľňu so županmi a fénom. Samozrejmosťou je klimatizácia a pripojenie k WiFi zadarmo.

Na výber máte z týchto variantov:

  • Dvojlôžková izba Standard je vybavená komfortnou manželskou posteľou, LED televízorom s rádiom, malou chladničkou, trezorom a stolíkom s posedením. Súčasťou izby je francúzsky balkón s výhľadom na dvor.

  • Dvojlôžková izba Standard Plus je rovnako veľká ako izba Standard, ale ponúka navyše klasický balkón s výhľadom na dvor. K vybaveniu patrí pohodlná manželská posteľ, LED televízia s rádiom, malá chladnička, trezor a posedenie.

  • Dvojlôžková izba Forest s možnosťou prístelky je zariadená manželskou posteľou, LED televízorom s rádiom, chladničkou, trezorom a posedením. K dispozícii vám bude klasický balkón s výhľadom do hotelovej záhrady.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Evergreen s elegantnou atmosférou a nádherným výhľadom do zelene na vás čakajú skvelé gastronomické zážitky. Raňajky aj večere majú formu bohatého bufetu, a tak záleží len na vás, aké miestne či medzinárodné špeciality si doprajete. K lahodným pokrmom môžete ochutnať vynikajúce vína z oblasti Šopronu.

Osviežujúci kokteil, vynikajúcu kávu a výborné víno si môžete vychutnať hneď v 3 baroch. Súčasťou lobby baru pri recepcii je príjemná terasa, bar vo wellness oceníte počas relaxácie a nočný bar je zase dokonalým miestom na večerné posedenie s drinkom.

Kde budete relaxovať?

Hotelové Spa je po nedávnej kompletnej rekonštrukcii (2022) a na svoje moderné prostredie láka všetkých milovníkov kúpeľnej relaxácie. Jeho súčasťou sú 3 vnútorné bazény (relaxačný, zážitkový a detský) obklopené príjemnou odpočinkovou zónou s lehátkami a hojdačkami. Ďalej tu nájdete saunový svet s fínskou, parnou, infra a arómou saunou.

Aktívnych hostí poteší možnosť využívať hotelovú posilňovňu.

Fagus Hotel Conference & Spa ****superior

Fagus Hotel Conference & Spa ****superior

Ojtózi fasor 3. , Sopron
Maďarsko

+36-99/886-010

reservation@fagushotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 3 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,7 km
Zastávka
4,4 km