Anna Villa Hotel *** nájdete v maďarskom mestečku Balatonföldvár len 100 metrov od najväčšieho jazera strednej Európy. V lete sa v Balatone môžete osviežiť, v zime sa zase vydať na prechádzku okolo jeho zamrznutej hladiny. V cene balíčka je polpenzia formou bufetu, neobmedzený vstup do wellness s vnútorným bazénom a fínskou saunou aj welcome drink. Deti určite nadchne truhla plná hračiek.

O ubytovaní

Hotel Anna Villa *** nájdete v mestečku Balatonföldvár, priamo na brehu jazera Balaton (100 m). To bude pravdepodobne najväčšou atrakciou, môžete si tu užiť kúpanie, vodné športy, jachting a ďalšie aktivity, to všetko iba pár krokov od hotela. Čaká vás tiež krásna prechádzka po miestnej promenáde, lemovanej radmi platanov. V meste zase stretnete množstvo historických pamiatok a monumentov, napríklad pozostatky osady z doby železnej (700 m) alebo prístav Balatonföldvár (600 m) otvorený v roku 1905.

Na výlet sa vydajte na poloostrov Tihany (7 km), kde nájdete benediktínske opátstvo z 11. storočia alebo múzeum bábik. Ďalším historicky aj kultúrne zaujímavým mestom je Balatonfüred (16 km), niektoré jeho domy sú dokonca súčasťou maďarského národného dedičstva. Pokiaľ vás ale zaujíma skôr súdobá kultúra, nenechajte si ujsť koncerty, výstavy či iné zaujímavé akcie, ktoré sa odohrávajú vo Vile Vaszary.

Energiu zase môžete vybiť na miestnom plážovom kúpalisku (16 km) alebo v aquaparku Annagora (14 km). Milovníkom suchozemskej zábavy odporučíme aj výlet na bicykloch po okolí, obľúbená je napríklad cyklistická trasa Balaton Bike Ring, ktorá meria 230 km a obídete na nej celé jazero Balaton (je ale možné naplánovať aj kratšiu cestu).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z komfortných izieb typu Economy. Tieto izby merajú 35 m² a majú výhľad do záhrady. Súčasťou je vlastná kúpeľňa s vaňou, klimatizácia, TV a minibar. Vyberať môžete medzi manželským lôžkom a oddelenými posteľami, je možné pridať aj 2 prístelky.

Za príplatok sú k dispozícii izby Deluxe, ktoré sú rovnako veľké a vybavené, navyše však ponúkajú výhľad na jazero, alebo aj balkón (podľa výberu).

Na výber je tiež niekoľko druhov rodinných izieb. Tie sú naozaj priestranné (45 m²) a môžete si vybrať medzi tými, ktoré sa skladajú z 2 spální a rozkladacieho gauča, a sú tak ideálne až pre 6 osôb, alebo medzi mezonetovou izbou, ktorá ubytuje až 5 osôb. Ďalšie vybavenie zostáva rovnaké ako pri izbách typu Economy.

Na čom si pochutnáte?

Ráno sa posilníte raňajkami v hotelovej reštaurácii, ktoré sú servírované klasicky formou bufetu. Na výber budete mať z celej plejády sladkých i slaných jedál, od rôznych typov pečiva cez ovocie, cereálie a mliečne produkty až po šunky, syry či čerstvú zeleninu. V ponuke sú tiež teplé jedlá, predovšetkým vajcia vo všetkých možných úpravách alebo údeniny. Raňajkové menu je prívetivé aj k hosťom s potravinovými obmedzeniami, nájdete tu napríklad rôzne bezlaktózové a bezlepkové varianty.

Na obed môžete vyraziť do mesta, vďaka skvelej lokalite máte na dosah mnoho zaujímavých kaviarní a reštaurácií s lokálnou i zahraničnou kuchyňou. Večera na vás opäť bude čakať v hoteli, rovnako ako raňajky pozostáva z bufetu, tentoraz s rôznorodou ponukou polievok, hlavných chodov i dezertov. Pri menšej obsadenosti hotela je večera servírovaná ako trojchodové menu. Reštaurácia má tiež stále detské menu, na ktorom nájdete kuracie stripsy s hranolkami, bolonské špagety a vyprážaný syr s ryžou. Pri rezervácii si môžete objednať aj detskú výživu zo sezónneho ovocia a zeleniny.

Po večeri sa pobavíte v hotelovom bare so širokým výberom pivných špecialít, lokálnych vín, koktailov i nealkoholických nápojov. Za návštevu stojí tiež pivná záhrada Helka, kde môžete ochutnať špeciály z malých pivovarov a užiť si koncerty a iné kultúrne podujatia, ktoré sa tu odohrávajú.

Kde budete relaxovať?

Pre odpočinok nemusíte chodiť nikam ďaleko, priamo v hoteli nájdete wellness centrum s fínskou saunou a vírivým bazénom. Súčasťou je tiež vonkajší bazén, v ktorom sa osviežite v sparnom lete, okolo vnútorného i vonkajšieho bazéna sú potom umiestnené lehátka na relaxáciu. Župany a plachty do wellness nájdete priamo na izbe.

Cestujete s deťmi?

Hotel Anna Villa *** je na rodiny s deťmi pripravený viac ako dobre. Okrem špeciálneho detského menu máte k dispozícii aj rôzne potreby pre deti i pre bábätká, napríklad vaničku, detskú stoličku a jedálenský servis, schodík k umývadlu a ďalšie. Deti si vyhrajú v detskom kútiku a na vonkajšom ihrisku, väčšie ratolesti môžu využiť ihrisko na bedminton a loptové hry, alebo si môžu požičať nejakú stolnú hru.

Niečo naviac

Výhodou hotela je bezplatné parkovanie a všadeprítomná klimatizácia, k dispozícii sú aj bezbariérové izby a prístup do hotela vhodný pre osoby s obmedzenou mobilitou.

Hotel Anna Villa ***

Hotel Anna Villa ***

Rákóczi u. 9. , Balatonföldvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Anna-Villa Szálloda Kft. IČ: 01-09-323856


+36706764444

info@annavillahotel.hu

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 4 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
100 m
Zastávka
100 m