Navštívte populárnu lokalitu len kúsok od slovenských hraníc. Ubytovanie v luxusnom Hoteli Lajta Park **** v Mosonmagyaróvári s neobmedzeným vstupom do wellness centra s vírivkou, saunami, soľnou kabínou a fitness centrom. Čakajú na vás aj moderné izby a chutná polpenzia. Súčasťou balíčka je aj celodenná vstupenka do termálnych kúpeľov Flexum Thermal & Spa (500 m od hotela).

O ubytovaní

Luxusný Hotel Lajta Park **** stojí v príjemnom prostredí plnom zelene v maďarskom mestečku Mosonmagyaróvár. To leží len 19 km od slovenských hraníc, preto je obľúbeným miestom na kúpanie pre mnohých Slovákov.

Termálne kúpele Flexum Thermal & Spa sú vzdialené od hotela iba 850 m. Nájdete v nich 7 vnútorných a vonkajších termálnych bazénov, Súčasťou je aj saunový svet a liečebné centrum ponúkajúce mnoho procedúr.

Neďaleko kúpeľov potom nesmiete minúť kaviareň Várkert (1,1 km). Podnik sa nachádza v historickej budove, disponuje príjemným designom a milou ochotnou obsluhou.

Navštívte tiež interaktívne vedecké múzeum Futura (2,7 km). Expozícia je umiestnená v 300 rokov starej sýpke na ploche 2000 m² a je rozdelená podľa štyroch živlov: voda, vzduch, zem a oheň. Múzeum sa zameriava na prírodné vedy a ponúka množstvo zábavných interaktívnych exponátov.

Potom sa môžete vydať do múzea Hansági, ktoré je vzdialené len 650 m. Toto múzeum kombinuje výtvarné umenie s archeologickými exponátmi, pričom najstaršie vystavené artefakty sú staré až 9000 rokov a reflektujú históriu ľudstva. Múzeum, ktoré funguje už približne 125 rokov, patrí k najstarším v Maďarsku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe, ktorá ponúka pohodlné postele a možnosť užiť si panoramatický výhľad na rieku. Môžete si vybrať medzi manželskou posteľou a dvoma jednolôžkami. Izba veľkosti 24-36 m² zahŕňa vstupnú chodbu, spálňu a kúpeľňu so sprchou a fénom na vlasy. K dispozícii je trezor, minibar, televízia, telefón, Wi-Fi pripojenie a nastaviteľná klimatizácia.

  • Apartmán je ideálnou voľbou najmä pre rodiny s deťmi, ktoré si chcú užiť pohodlný odpočinok. Apartmány majú aj kuchyňu a môžete si vybrať variant s výhľadom na rieku. Veľkosť apartmánu je 32-36 m² a zahŕňa vstupný priestor, kúpeľňu s vaňou, kuchyňu a jednu spálňu s lôžkom (180x200 cm) a rozkladacou pohovkou, ktorú je možné premeniť na plnohodnotné lôžko.

  • Suite je najväčší a najluxusnejší typ izby, ktorý hotel ponúka. Suity sú vybavené moderne a nájdete v nich všetko potrebné. Rozloha je 60 m² zahŕňa dve spálne, obývaciu izbu, kuchyňu, kúpeľňu a samostatnú toaletu.

Na čom si pochutnáte?

Ráno sa tešte na bohaté raňajky formou bufetových stolov. Tešiť sa môžete na klasické raňajkové pokrmy, či už v teplom alebo studenom prevedení. K dispozícii sú aj studené nápoje, kávu a čaj.

Večernú romantickú atmosféru navodí elegantná reštaurácia s vychýrenou kuchyňou a bohatými porciami chutného jedla maďarskej i medzinárodnej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

Užite si vstup do luxusného wellness centra, ktoré je pre vás otvorené denne od 8:00 do 21:00 hodín. Relaxujte vo vírivke a nechajte sa unášať bublinkami, ktoré uvoľnia vaše svaly. Prehrejte svoje telo vo fínskej saune alebo infra saune a načerpajte novú energiu. Vyskúšajte ukľudňujúce účinky soľnej kabíny a odpočiňte si na vodnej posteli.

Pre milovníkov aktívneho odpočinku je k dispozícii moderná fitness zóna so širokou škálou vybavenia.

Cestujete s deťmi?

Deti potešia detský kútik s množstvom hračiek, doskových hier a stolíkom, kde si môžu kresliť.

Niečo naviac

V druhom poschodí nájdete PC kútik a knižnicu, takže si môžete oddýchnuť aj pri čítaní.

Hotel Lajta Park ****

Hotel Lajta Park ****

Kórház utca 6. , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
KG Dental EU Kft. IČ: 08-09-017413


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Kúpele Mosonmagyaróvár

Kúpele Mosonmagyaróvár Tip na výlet

Mosonmagyaróvár je mesto v západnom Maďarsku a nachádza sa neďaleko rakúskych a slovenských hraníc. Hoci je to pomerne malé mesto, pýši sa krásnymi kúpeľmi Mosonmagyaróvár, ktoré lákajú turistov hľadajúcich odpočinok aj liečbu niektorých zdravotných problémov. Tieto liečebné kúpele s plavárňou nájdeme uprostred zelene v blízkosti centra mesta a ponúkajú 7 bazénov s rôznou teplotou vody. Na svoje si tu prídu ako osoby, ktoré hľadajú relax a rekonvalescenciu, tak i priaznivci plávania.

Bazény v kúpeľoch Mosonmagyaróvár

  • Liečivý bazén s termálnou vodou s teplotou 36 - 38 °C
  • Sedací bazén I s chladenou termálnou vodou s teplotou 30 - 33 °C
  • Sedací bazén s perličkovými lavicami, masážnymi prvkami chodidiel a chrbta s chladenou termálnou vodou s teplotou 36 - 37 °C
  • Bazén pre terapeutické plávanie a cvičenie s chladenou termálnou vodou s teplotou 28 - 30 °C
  • Wellness bazén s chladenou termálnou vodou s teplotou 32 - 34 °C
  • Plavecký bazén s dĺžkou 33,3 m, teplota 28 - 29 °C
  • Plavecký bazén s dĺžkou 25 m, teplota 26 - 28 °C

Termálne pramene v Mosonmagyaróvári sa radia medzi 5 najliečivejších vôd Európy (termálny prameň tvorí alkalická, hydrogenuhličitanová voda tryskajúce z hĺbky až 2 000 m a jej teplota dosahuje 74 °C). Voda lieči choroby kĺbov a chrbtice, zápaly kĺbov, zápaly priedušiek a ďalšie.

Otváracia doba kúpeľov je každý deň, po celý rok 8:00 - 20:00 hodín.

Viac informácií
Mesto Mosonmagyaróvár
Mesto Mosonmagyaróvár
Vedecké zábavné centrum Futura
Vedecké zábavné centrum Futura
Mesto Győr
Mesto Győr