Už ste boli pri Baltskom mori? Ak nie, čo tak to tento rok napraviť? Jedno z nám najbližších morí u našich severných susedov stojí rozhodne za návštevu. Skúste sa ubytovať v nedávno postavenom luxusnom štvorhviezdičkovom hoteli Sopotorium Medical Resort v Sopote, ktorý stojí len 250 m od krásnej pláže, 800 m od niekoľkých rozľahlých mestských parkov, 4,5 km od veľkého aquaparku a 11 km od historického mesta Gdansk. V rámci pobytu si užijete neobmedzené wellness so soľankovým liečivým bazénom, saunou, vírivkou a posilňovňou, zľavy na procedúry a raňajky či polpenzia formou bufetu.

O ubytovaní

Novo postavený, luxusný hotel Sopotorium Medical Resort **** sa nachádza v tichej štvrti mesta Sopot, 250 m od pláže Baltského mora, 800 m od najbližšieho mestského parku a 2500 m od centra mesta. Blízkosť centra mesta a pohodlný prístup k Gdyni a Gdansku vám umožní voľne objavovať kúzlo Trojmestia.Sopot ale rozhodne má čo ponúknuť sám o sebe - krásne kúpele, Sopot fontánu s bromidovým prameňom, najdlhšie drevené mólo v Európe, alebo známy International Song Festival.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v klimatizovanej dvojlôžkovej izbe Classic so všetkým, čo potrebujete k ničím nerušenému, luxusnému pobytu. V každej z nich nájdete TV s plochou obrazovkou, WiFi pripojenie, trezor, minibar, príslušenstvo na varenie kávy a čaju, pracovný stôl s pohodlnou stoličkou a lampičkou, kreslá s konferenčným stolíkom a vlastnú kúpeľňu so sprchou, fénom, županom a prezuvkami.

Na čom si pochutnáte?

Sopotorium Medical Centre má vlastnú reštauráciu a café bar, v ktorých sa snúbia chute najmä poľskej a stredozemnej kuchyne, ale zároveň s ohľadom na správne výživové hodnoty. Miestny tím kuchárov tvoria profesionáli vo svojom odbore a na menu je to poznať.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness budete mať prístup do soľankového bazéna s liečivou vodou, fínskej sauny, vírivky a posilňovne. Avšak už len samotná poloha hotela je sama o sebe relaxačná, Baltské more totižto nie je len o kúpaní, ale o inhalácii morského vzduchu nasýteného jódom. Celú oblasť možno nazvať vzdušnými kúpeľmi.

Cestujete s deťmi?

Hotel má k dispozícii vonkajšie detské ihrisko.

Sopotorium Medical Resort ****

Sopotorium Medical Resort ****

Bitwy Pod Płowcami 52 , Sopot
Poľsko

+48 58 353 5903

rezerwacje@sopotorium.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 100 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
30 - 60 zł/deň podľa sezóny

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
10 m
Aquapark
4,6 km
Zjazdovka
1,5 km