Doprajte si rozprávkový oddych v modernom wellness (bazén, vírivky, para, relaxačná miestnosť) v kúzelnom mestečku Kudowa-Zdrój s dlhou kúpeľnou tradíciou len 5 km od českých hraníc. V cene je tiež polpenzia, fľaša vína, biliard a podľa variantu aj 3 relaxačné procedúry! Vďaka blízkosti niekoľkých turistických lákadiel si dovolenku užijete v akomkoľvek ročnom období.

Overené Travelkingom

“Interiéry hotela boli krásne, pripadali sme si ako na zámku. Najviac sa nám páčila naša izba a aj reštaurácia. Do wellness sme zavítali raz, ale bazén bol na nás celkom studený, ideálny skôr na plávanie.”

Nikol Chrástová - Marketingový tím
Osobne overené v: Júli 2017

O ubytovaní

Hotel Adam & Spa *** sa nachádza v krásnom poľskom kúpeľnom meste Kudowa-Zdrój len 5 km od česko-poľských hraníc. Prvá zmienka o jeho minerálnych vodách pochádza už zo 16. storočia a svoj pokoj a priestor na relaxáciu tú nachádzali aj svetoví velikáni ako Winston Churchill alebo Goethe. Mesto leží na úpätí Stolových hôr, uprostred krásnych lesov a údolia, o turistické a cyklistické trasy tu rozhodne nie je núdza. Vydajte sa napríklad 4,9 km na Bludné skaly, 14,5 km do Babičkinho údolia, či preskúmať Národný park Stolových hôr (už od 600 m). Za relaxom sa zatavate do Aquaparku Kudowa (300 m). Vďaka blízkosti niekoľkých lyžiarsky stredísk vrátane Ski Zieleniec (20 km) si tu dovolenku užijete aj v zime.

Kde budete spať?

Čaká vás luxusné ubytovanie v komfortnej dvojlôžkovej izbe s nábytkom a dekoráciami v historickom štýle, kde sa budete cítiť ako v rozprávke.

Izby Standard majú 15 m² a k ich vybaveniu patria dve oddelené postele, vlastná kúpeľňa s fénom a uteráky, televízia, telefón a WiFi pripojenie.

Izby Lux sú rovnako veľké (15 m²), oproti variantu Standard ale majú navyše balkón, chladničku, rýchlovarnú kanvicu, balíček kávy a čaju, toaletné potreby a papuče. Aj v týchto izbách nájdete dve oddelené lôžka.

Na čom si pochutnáte?

K vašej spokojnosti prispeje aj reštaurácia zameraná na poľskú a európsku gastronómii. Pochutnáte si tu na bohatých bufetových raňajkách a večerách s pokrmami pripravovanými z najkvalitnejších regionálnych surovín a čerstvého sezónneho ovocia a zeleniny. Obľúbený nápoj a ľahké občerstvenie vám radi pripravia v hotelovom bare. Na grilovacej terase celoročne ochutnáte vynikajúce špeciality z grilu.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum ponúka široký výber aktivít a možností relaxácie. Ponorte sa do bazéna s vodnými atrakciami, odpočívajte v jednej z dvoch víriviek alebo navštívte parnú saunu, soľnú miestnosť a relaxačnú zónu s pohodlnými ležadlami. Za príplatok si užite tiež fínsku saunu, masáž či kozmetické procedúry. K dispozícii je tiež ponuka wellness procedúr pre deti.

Niečo naviac

Zaujímavosťou je, že v roku 2007 sa v okolí natáčal film Narnia: Princ Kaspian. Na vlastné oči tak môžete vidieť lokality, kde sa natáčalo ako Bludné skaly, Pasterka a Veľká Hejšovina. Režisér Andrew Adamson v aleji pred neďalekým aquaparkom zasadil strom, na ktorý sa môžete zájsť pozrieť počas prechádzky.

Hotel Adam & Spa ***

Hotel Adam & Spa ***

ul.Lubelska 1a , Kudowa Zdrój
Poľsko

+ 48 74 8664246

recepcja@adamspa.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc - len malé plemená
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
0,3 km
Zjazdovka
13 km
Bežkovanie
20 km