Užite si dovolenku v Krakove s ubytovaním v 4* Hoteli Swing. Vyrazte obdivovať historické pamiatky, zašantiť si na vodných atrakciách, alebo na koncert v Tauron Arene, všetko budete mať na dosah ruky. Navyše s luxusnými raňajkami či polpenziou, vstupom do wellness a vstupom do aquaparku zadarmo.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Hoteli Swing **** pre mňa bol prvou, ale iste nie poslednou návštevou Krakova. Celý víkend sme si skutočne užili. Môžeme pochváliť čisté, vkusne zariadené a hlavne klimatizované izby, rovnako ako celkovo pekné interiéry hotela. Raňajky boli bohaté a pestré, z ponuky si pravdepodobne vyberie každý (trošku mi ale chýbalo rastlinné/bezlaktózové mlieko). Hotel môžem odporučiť ako párom, tak najmä rodinám s deťmi, pre ktoré bude susediaci aquapark skutočným rajom na zemi. Pozitívom je aj pokojná lokalita a vďaka pomerne lacným taxi službám aj dobrá dostupnosť do mesta. Krakov je krásny a bohatý na pamiatky a výletné ciele, za jeden víkend sme naozaj stihli navštíviť len zlomok toho, čo je v meste možné vidieť.” Prečítajte si celú recenziu

Eliška Srncová - Marketingový tím
Osobne overené v: Júli 2023

O ubytovaní

Hotel Swing **** nájdete v severnej časti Krakova, zhruba 10 minút od centra. Z hotela to budete mať blízko k historickým pamiatkam a ďalším monumentom mesta, jeho poloha je ale vynikajúca aj pre rodiny s deťmi, ktoré nájdu v okolí dostatok vyžitia.

Ak vyrážate na dovolenku s rodinou, určite vás poteší, že hneď vedľa hotela nájdete pláž s detským ihriskom, vodnými atrakciami a relaxačnou zónou. Pochutnáte si tu na zmrzline a talianskej pizze alebo si môžete dať drink v plážovom bare. O kúsok ďalej je obľúbený krakovský Aquapark (200 m) s pirátskym ostrovom, divokou riekou, toboganmi, lezeckou stenou, vírivkami a vodnými športmi.

Z historických a kultúrnych pamiatok si nesmiete nechať ujsť návštevu nábrežia Wavel (5,7 km) s Kráľovským hradom a katedrálou sv. Stanislava a Václava, ktorá je Zoznamu svetového dedičstva UNESCO. Na juhozápadnej strane nábrežia nájdete krasovú jaskyňu Dračiu jamu, opradenú zaujímavými povesťami. Veľkým lákadlom je Hlavné námestie (5,2 km), kde vás očarí historická tržnica Sukiennice plná obchodíkov so suvenírmi, korením a poľskými špecialitami. V zime sa na Hlavnom námestí organizujú aj prekrásne vianočné trhy.

Zásadnou výhodou môže byť aj dobrá dostupnosť od hotela do Tauron Areny (3 km), kde sa organizujú športové zápasy a koncerty svetoznámych umelcov, vystupovali tu napríklad Elton John, Paul McCartney, Metallica alebo KISS. Pohodlne sa dostanete aj na výstavisko EXPO (4,9 km) alebo do Múzea poľského letectva (2 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v elegantnej, klimatizovanej izbe typu Standard (20 m²). Izba ubytuje dve osoby a môže byť vo variante s dvojlôžkom alebo s oddelenými jednolôžkovými posteľami. Za príplatok je možné pridať detskú postieľku alebo prístelku pre dieťa.

Okrem spálne tu nájdete aj vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. Interiér je ladený do upokojujúcich tlmených farieb a k vybaveniu izby patrí malý stolík s kresielkami, pracovný stôl, televízia, set na prípravu kávy a čaju a malá chladnička s minerálnou vodou. Samozrejme nechýba ani WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Nedostatku gastronomických zážitkov sa v Hoteli Swing **** rozhodne báť nemusíte. Ráno zahájite skvelými raňajkami vo forme bufetu v prepychovej hotelovej reštaurácii Quickstep, pre hostí sú tu k dispozícii aj večere, ktoré môžu byť servírované alebo formou bufetu, podľa obsadenosti.

Cez deň si v reštaurácii môžete dať chutný obed. Ponúka tu klasické pokrmy poľskej a európskej kuchyne doplnené o rôzne sezónne špeciality. V menu nájdete aj mnoho vegetariánskych, vegánskych a bezlepkových jedál. Na reštauráciu nadväzuje priestorná terasa, kde si môžete vychutnať popoludňajšiu kávu a sledovať, ako sa vaše deti hrajú na preliezkach alebo na piesočnatej pláži.

Kde budete relaxovať?

K dokonalému odpočinku vám poslúži hotelová wellness zóna. Tá zahŕňa fínsku saunu s ochladzovacím bazénikom, aromaterapeutickú parnú komoru a odpočinkovú zónu s kresielkami a soľnou stenou.

Súčasťou wellness zóny je salón krásy, kde si môžete objednať najrôznejšie ozdravné a skrášľovacie procedúry, napríklad peelingy, luxusnú pleťovú starostlivosť alebo farbenie rias a obočie hennou. Nechýba ani pestrá ponuka masáží, vrátane relaxačných, aromaterapeutických alebo masáží horúcimi kameňmi.

Cestujete s deťmi?

Na dovolenku s vašimi ratolesťami je hotel perfektne pripravený. Na detské šantenie a vybíjanie kreativity je tu detská herňa, na dobitie energie zase poslúži špeciálne detské menu v hotelovej reštaurácii. Izby môžu byť doplnené detskou postieľkou a nočníkom a v reštaurácii sú k dispozícii vysoké detské stoličky pre malých stravníkov.

Hotel Swing ****

Hotel Swing ****

Dobrego Pasterza 124 , Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Swing sp. z o.o. IČ: 357048496


+48 12 311 11 11

hotelswing@hotelswing.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 60 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5,2 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,2 km

Tipy na výlet

Krakov

Krakov Tip na výlet

K Prahe, Parížu a ďalším európskym turistickým metropolám môžeme smelo priradiť aj Krakov. Hoci sa nejedná o hlavné mesto Poľska, ide určite o kultúrne najvýznamnejšie mesto v Poľsku. Poloha na rieke Visle, množstvo zaujímavých pamiatok, ale aj romantická atmosféra so štýlovými kaviarňami a reštauráciami robí z Krakova zaujímavý cieľ niekoľkodňového výletu.

Viac informácií
Aquapark Krakov
Aquapark Krakov
Kráľovský hrad Wawel
Kráľovský hrad Wawel
Historická tržnica Sukiennice
Historická tržnica Sukiennice