Ak patríte medzi náročných zákazníkov, potom vás poteší pobyt v Hoteli Klimek SPA ****, ktorý získal už niekoľko ocenení. Čaká vás luxusné ubytovanie, výborná polpenzia a vstup do hotelového aquaparku a saunového sveta bez obmedzení. V okolí navyše nájdete vyhlásené kúpeľné mestá.

O ubytovaní

Hotel Klimek SPA ***** je ideálnym miestom pre dokonalý oddych a aktívnu dovolenku vďaka krásnej okolitej prírode, čistému vzduchu a výnimočnej atmosfére.

Hotel sa nachádza v kúpeľnom mestečku Muszyna, len 11 km od hraníc so Slovenskom. Je zdrojom priaznivých minerálnych prameňov bohatých na vápnik, horčík, sodík a železo. V malebnej okolitej krajine plnej kopcov sa nachádza 6 unikátnych drevených kostolíkov zapísaných na zozname kultúrneho dedičstva UNESCO. Vydajte sa k nim na bicykli po jednej z mnohých turistických a cyklistických trás.

Len 2 km odtiaľto sa nachádza zrúcanina hradu Baszta, ktorý kedysi slúžil na obranu mesta. Pri archeologických vykopávkach sa tu okrem iného našli zvyšky keramiky z Českej republiky a Maďarska. Nájdete tu aj niekoľko obľúbených lyžiarskych stredísk, napríklad Dwie Doliny Mus (4 km), ktoré je vhodné najmä pre rodiny, a Jaworzyna Krynicka (7 km) so 7 zjazdovkami rôznej náročnosti a lyžiarskou školou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v luxusne zariadených izbách Standard (16 m²) v elegantnom štýle. K vybaveniu izieb patrí klimatizácia, TV, Wi-Fi pripojenie a vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a sušičom vlasov. K dispozícii je aj telefón, rádio a trezor na vaše cennosti. Izby sú dvojlôžkové, ale za príplatok je možné pridať prístelku. Niektoré izby majú aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si môžete vychutnať jedlá poľskej a európskej kuchyne pripravené z kvalitných regionálnych surovín. Ráno načerpajte nové sily v raňajkovom bufete. Ak vás počas dňa prepadne hlad alebo chuť, môžete si objednať jedlá z jedálneho lístka podľa vlastného uváženia.

Večer si môžete vychutnať servírovanú večeru alebo večeru formou bufetu. Príjemnú atmosféru sprevádzanú rytmami hudby si môžete vychutnať v Hotel Pub bare. Čaká na vás rozsiahly nápojový lístok, koktaily a ľahké občerstvenie. Môžete si zahrať bowling a biliard.

Kde budete relaxovať?

Vnútornú silu a harmóniu môžete získať v hoteli wellness. Nájdete tu bazén, vírivku a saunu. Môžete si tiež dopriať celý rad relaxačných a kozmetických procedúr. Čo tak aromatická masáž pri sviečkach, ktorá vám spríjemní deň? Deti budú nadšené z ponuky procedúr a masáží určených práve pre ne.

Cestujete s deťmi?

Pobyt v hoteli si užijú aj malí hostia. Okrem špeciálneho menu v reštaurácii na nich čaká zábava v skvele vybavenom detskom kútiku. Spolu s rodičmi si môžu užiť aj wellness, kde je pre nich pripravených niekoľko procedúr.

Niečo naviac

Relaxáciu si môžete spríjemniť bowlingom, biliardom alebo dokonca cvičením v hotelovej posilňovni.

Hotel Klimek **** SPA

Hotel Klimek **** SPA

Złockie 107 , Muszyna
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Klimek SPA Spółka Komandytowa IČ: 120555699


+ 48 184 778 222

recepcja@hotel-klimek.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
3,9 km
Bežkovanie
4 km