Pokiaľ patríte medzi náročných zákazníkov, potom vás poteší pobyt v Hoteli Klimek SPA ****, ktorý získal už niekoľko ocenení. Čaká vás luxusné ubytovanie v izbách Standard, výborná polpenzia a neobmedzený vstup do hotelového aquaparku a saunového sveta bez obmedzení. V okolí navyše nájdete známe kúpeľné mestá.

O ubytovaní

Hotel Klimek SPA ***** je ideálnym miestom pre dokonalý oddych a aktívnu dovolenku vďaka krásnej okolitej prírode, čistému vzduchu a výnimočnej atmosfére.

Hotel sa nachádza v kúpeľnom mestečku Muszyna, len 11 km od hraníc so Slovenskom. Je zdrojom priaznivých minerálnych prameňov bohatých na vápnik, horčík, sodík a železo. V malebnej okolitej krajine plnej kopcov sa nachádza 6 unikátnych drevených kostolíkov zapísaných na zozname kultúrneho dedičstva UNESCO. Vydajte sa k nim na bicykli po jednej z mnohých turistických a cyklistických trás.

Len 2 km odtiaľto sa nachádza zrúcanina hradu Baszta, ktorý kedysi slúžil na obranu mesta. Pri archeologických vykopávkach sa tu okrem iného našli zvyšky keramiky z Českej republiky a Maďarska. Nájdete tu aj niekoľko obľúbených lyžiarskych stredísk, napríklad Dwie Doliny Mus (4 km), ktoré je vhodné najmä pre rodiny, a Jaworzyna Krynicka (7 km) so 7 zjazdovkami rôznej náročnosti a lyžiarskou školou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v luxusne zariadených izbách Standard (16 m²) v elegantnom štýle. K vybaveniu izieb patrí klimatizácia, TV, Wi-Fi pripojenie a vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a sušičom vlasov. K dispozícii je aj telefón, rádio a trezor na vaše cennosti. Izby sú dvojlôžkové, ale za príplatok je možné pridať prístelku. Niektoré izby majú aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si môžete vychutnať jedlá poľskej a európskej kuchyne pripravené z kvalitných regionálnych surovín. Ráno načerpajte nové sily v raňajkovom bufete. Ak vás počas dňa prepadne hlad alebo chuť, môžete si objednať jedlá z jedálneho lístka podľa vlastného uváženia.

Večer si môžete vychutnať servírovanú večeru alebo večeru formou bufetu. Príjemnú atmosféru sprevádzanú rytmami hudby si môžete vychutnať v Hotel Pub bare. Čaká na vás rozsiahly nápojový lístok, koktaily a ľahké občerstvenie. Môžete si zahrať bowling a biliard.

Kde budete relaxovať?

Vnútornú silu a harmóniu môžete získať v hoteli wellness. Nájdete tu bazén, vírivku a saunu. Môžete si tiež dopriať celý rad relaxačných a kozmetických procedúr. Čo tak aromatická masáž pri sviečkach, ktorá vám spríjemní deň? Deti budú nadšené z ponuky procedúr a masáží určených práve pre ne.

Cestujete s deťmi?

Pobyt v hoteli si užijú aj malí hostia. Okrem špeciálneho menu v reštaurácii na nich čaká zábava v skvele vybavenom detskom kútiku. Spolu s rodičmi si môžu užiť aj wellness, kde je pre nich pripravených niekoľko procedúr.

Niečo naviac

Relaxáciu si môžete spríjemniť bowlingom, biliardom alebo dokonca cvičením v hotelovej posilňovni.

Hotel Klimek **** SPA

Hotel Klimek **** SPA

Złockie 107 , Muszyna
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Klimek SPA Spółka Komandytowa IČ: 120555699


+ 48 184 778 222

recepcja@hotel-klimek.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
3,9 km
Bežkovanie
4 km

Tipy na výlet

Kúpele Muszyna

Kúpele Muszyna Tip na výlet

Kde je ten najlepší odpočinok? Predsa v pokojnej kúpeľnej lokalite s krásnou prírodou. V kúpeľoch Muszyna nájdete minerálne pramene bohaté na vápnik, magnézium, sodík, železo. Táto voda má tak priaznivé účinky na liečbu porúch pohybového aparátu, pomáha aj pri ochorení dýchacích ciest, tráviaceho traktu, má upokojujúce účinky na nervy, posilňuje imunitu.

Krynica - Zdroj
Krynica - Zdroj
Turistická osada Čorštýn
Turistická osada Čorštýn
Kráter vo Vyšných Ružbachoch
Kráter vo Vyšných Ružbachoch