Nádherná príroda Viselskej kosy, zážitková gastronómia i bohatý program - to všetko na vás čaká na dovolenke v Tristan Hotel & SPA ****. Ubytujete sa len kúsok od Baltského mora v modernej izbe s balkónom a klimatizáciou, vychutnáte si úžasnú polpenziu, oddýchnete si v hotelovom wellness centre Isolda SPA a dobijete energiu na pestré výlety a iné zážitky. Hotel je navyše skvele pripravený na rodiny s deťmi - obria herňa, zábavné animácie a vybavenie izby (detská postieľka, vanička a i.) sa postarajú o dokonalý komfort.

O ubytovaní

Tristan Hotel & SPA **** v blízkosti Baltického mora (2,1 km). Môžete si tu vychutnať všetky výhody prímorského letoviska - piesočnaté pláže, svieži morský vzduch a čerstvé ryby, ako aj zaujímavé výlety, širokú ponuku aktivít pre celú rodinu a zaslúžený oddych.

Len pár krokov od hotela sa začína prírodný park Viselská kosa (100 m) s celkovou rozlohou 4 410 ha, kde môžete obdivovať nespočetné prírodné krásy. Nachádza sa tu napríklad niekoľko prírodných rezervácií - Kąty Rybackie (500 m) ako hniezdisko kormorána čierneho a volavky sivej, Buky Wiselska Spit (26 km) s približne 150-ročnými bukmi alebo ornitologická rezervácia Mewia Łacha (22,4 km). Okrem toho sa v okolí hotela nachádza množstvo turistických trás a chodníkov pre Nordic Walking a na cyklistiku.

Ak vás viac zaujíma história a pamiatky, navštívte Múzeum Viselského zálivu (1 km) v obci Kąty Rybackie, ktoré je venované histórii rybolovu a stavbe lodí, alebo neobvyklý Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho zo 17. storočia v obci Stegna (7,3 km). Neváhajte navštíviť aj väčšie mestá v okolí, ako napríklad Elblag (38,2 km) alebo ˇGdansk (41,3 km). V Elblagu sa oplatí vidieť najmä gotickú katedrálu svätého Mikuláša, Trhovú bránu zo 14. storočia a Elblašský kanál. Gdansk vás zaujme historickou továrňou Stary Żuraw, Veľkým ruským kolesom na ostrove Olowianka, Múzeom druhej svetovej vojny a ďalšími atrakciami.

More a pláže

Cca 2 km od hotela nájdete pláž v Kątach Rybackich. Tá je široká cca 50 metrov, piesočnatá as postupným zostupom do mora. V sezóne je tu zaistené aj skvelé zázemie - dozor plavčíkov, plážové bary alebo požičovne športového vybavenia. V dosahu budete mať aj ďalšie populárne pláže baltského pobrežia, napríklad pláž Stegna (8,5 km) alebo Jantar (14 km).

Kde budete spať?

Privítajú vás v útulnej dvojlôžkovej izbe typu Standard (25 m²) s balkónom. Všetky izby sú moderne zariadené a majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, klimatizáciu a WiFi pripojenie. Vyspať sa môžete na 2 pohodlných posteliach, ktoré sa dajú spojiť do manželskej postele. K vybaveniu izieb patrí súprava na prípravu kávy a čaju, písací stôl, TV a rozkladacia pohovka, na ktorú sa dá umiestniť detská postieľka.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Kobaltowa si pod vedením šéfkuchára Kornela Winiarskiho zakladá na kvalitnej gastronómii s využitím tých najčerstvejších surovín. Dočkáte sa tu tradičných i moderných pokrmov, lokálnej kuchyne i medzinárodných špecialít a vegetariánskych či vegánskych jedál. Personál kuchyne ochotne vyhovie aj ďalším diétnym požiadavkám.

Kde budete relaxovať?

Poriadne si oddýchnite v hotelovom wellness centre Isolda SPA, ktoré zahŕňa vnútorný bazén s vodnými atrakciami, vírivku, vonkajší bazén, suchú a parnú saunu a soľnú jaskyňu s ležadlami.

Cestujete s deťmi?

Tristan Hotel & SPA **** hrdo nesie prívlastok „rodinný hotel“, dokonalé pohodlie dospelých a detí je tu jednoducho zaručené. Ak cestujete s deťmi, môžete mať izbu vybavenú cestovnou postieľkou s posteľnou bielizňou, plastovým riadom a príborom, protišmykovou podložkou do sprchy, nočníkom alebo detskou doskou, detskou vaničkou, stoličkou pod umývadlom a ohrievačom fliaš alebo rýchlovarnou kanvicou.

O zábavu detí sa postará veľká herňa Morský svet s mäkkou podlahou, bazénom s loptičkami, obrovskými kockami, výtvarnými potrebami, hračkami, TV a pohodlným sedením. Za pekného počasia sa deti zabavia na vonkajšom ihrisku a užijú si bohatý animačný program plný tematických hier, kuchárskych dielní, výletov do prírody, zábavy v bazéne a ďalších aktivít.

Niečo naviac

Pokiaľ náhodou nebude počasie vhodné na výlety, rozhodne nemusíte smútiť. Veľa zábavy si užijete aj priamo v hoteli. Čaká tu na vás bowlingová dráha, Moon Club s biliardom, stolným futbalom, videoherným automatom, šípkami a konzolami Xbox a PlayStation 3 alebo hotelová knižnica.

Športoví nadšenci môžu obsadiť tenisový kurt, dať si do tela v moderne vybavenom fitness centre o rozlohe 100 m² alebo využiť požičovňu horských bicyklov.

Tristan Hotel & SPA ****

Tristan Hotel & SPA ****

Rybacka 17 , Kąty Rybackie
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko sp. j. IČ: 170191130


55 26 72 600

hotel@tristan.com.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
70 Zł/pobyt
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od mora
1,8 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Baltské more

Baltské more Tip na výlet

Široké, biele, piesočné pláže a v Poľsku? Áno, je to tak, Baltské more všetko toto ponúka. A ako bonus: bez dlhých radov slnečníkov a stoviek turistov. Kúsok od pláží navyše nájdete rozprávkové borovicové lesy, krásnu severskú architektúru a často aj bohatú históriu. A to všetko len cca 600 km od slovenských hraníc (v závislosti na východiskového bodu) za priaznivé ceny. Baltské more síce nie je tak teplé ako napríklad Jadran, cez leto má voda teplotu okolo 20 °C a tropické horúčavy tu príliš neočakávajte, teplota vzduchu býva obvykle okolo 25 °C . Skôr sa pripravte na vietor. Ak sa budete chcieť vydať na aktívnu dovolenku pri mori, vyberte sa do niektorých z pobaltských letovísk Gdynia, Kołobrzeg, Międzyzdroje alebo Sopoty a užite si skvelú symbiózu relaxu, nádherných miest s dychberúcej architektúry a výlety do prírody, zábavou i históriou. Navyše si odtiaľto ľahko môžete urobiť dlhší výlet loďou do Litvy, Lotyšska či Estónska.

Viac informácií
Mesto Elblag
Mesto Elblag
Mesto Gdansk
Mesto Gdansk
Mólo v Sopote
Mólo v Sopote