Užite si prírodu poľskej časti národného parku Pieniny luxusne! Ubytujte sa v 5* Hoteli Szczawnica Park, užite si skvelé raňajky či polpenziu a ničím nerušený relax vo wellness centre s bazénom, vírivkou a 3 saunami. Samozrejmosťou sú aj krásne výletné ciele v okolí – vodopády, jazerá či obľúbené stredisko Zakopané.

O ubytovaní

Luxusný 5* Hotel Szczawnica Park sa nachádza v mestečku Szczawnica pri národnom parku Pieniny a neďaleko hraníc so Slovenskom. Lokalita je úplným rajom pre všetkých, ktorí si užívajú potulky prírodou, relax, zaujímavé výlety, cykloturistiku aj lyžovanie.

Na výlet sa vydajte k vodopádom Pod Młynarzką a Kacwin, na vyhliadky Grandeus a Lorencowe Skalki, alebo až k hraniciam, na vyhliadku Łapszanka, odkiaľ si užijete nádherný výhľad na NP Pieniny aj panorámu Tatier. Vynechať by ste nemali ani návštevu jazera Czorsztynskie – priehradnej nádrže na rieke Dunajec, kde si môžete užiť plavbu loďou a prehliadku hradu Dunajec a zámku Czorsztyn. V lete je veľkým lákadlom aj piesočná pláž Zamajerz.

Medzi obľúbené turistické centrá v okolí patrí neďaleké horské mesto Zakopané s nádhernou promenádou Krupowki, ktorá patrí k najznámejším uliciam Poľska. Na jej konci sa rozprestiera známe trhovisko Gubałowka, kde môžete nakúpiť remeselné výrobky aj najrôznejšie dobroty. Nielen v chladnejších mesiacoch určite oceníte aj blízkosť hneď niekoľkých termálnych kúpeľov.

A v zime si tu aj zalyžujete. Len 250 m od hotela budete mať zjazdovku Palenica s umelým zasnežovaním. Vyraziť môžete aj na svahy jedného z najobľúbenejších poľských lyžiarskych stredísk Kotelnica s 21 udržiavanými zjazdovkami všetkých obťažností, alebo ski areálov Jurgów Ski, Rusiński Wierch, Koziniec Ski a Czorsztyn Ski.

Na čom si pochutnáte?

Nedostatku gastronomických zážitkov sa počas svojho pobytu naozaj báť nemusíte. Súčasťou rezortu je hneď niekoľko prvotriednych podnikov:

  • V reštaurácii Kwiat Paproci podávajú výbornú lokálnu kuchyňu z tých najčerstvejších surovín.

  • Kolory Wiatru Café & Pizza ponúka luxusnú neapolskú pizzu, voňavú kávu a hriešne dobré talianske dezerty.

  • Echo Forest Lobby Bar je útulným miestom na posedenie pri osviežujúcom drinku, šálke čaju či poháriku vína.

  • Biała Woda Music Bar ponúka skvelý výber drinkov a je častým miestom konania najrôznejších akcií a večierkov.

  • Vonkajší Palenisko Grill Bar vás pohostí špecialitami priamo z grilu.

Kde budete relaxovať?

V Mikroklimat Spa & Wellness si užijete dokonalú relaxáciu. Súčasťou je bazén s výhľadom na hory (v budove Residence), vírivka a detský bazénik. Zohriať sa môžete vo fínskej saune, infrasaune a parnej saune, na ochladenie zase poslúži vedro s ľadovou vodou a ľadopád. Ak sa chcete naozaj rozmaznať, vyberte si niektorú z pestrej ponuky masáží a procedúr.

Cestujete s deťmi?

Pre najmenších hostí je pripravený detský animačný klub s maskotom sovičkou Bubo a vonkajšie ihrisko. Na zapožičanie je v hoteli detská postieľka, detský župan a papučky a v reštaurácii Kwiat Paproci sú k dispozícii vysoké stoličky a detské menu.

Hotel Szczawnica Park Resort *****

Hotel Szczawnica Park Resort *****

ul. Główna 25 , Szczawnica
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
HSP Management Sp. z o.o IČ: 380248168


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 100 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 59 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km
Aquapark
36,2 km
Zjazdovka
0,4 km

Tipy na výlet

Ski centrum Niedzica

Ski centrum Niedzica Tip na výlet

Denné aj večerné lyžovanie na troch rôzne náročných zjazdovkách je vhodné pre celú rodinu. Najdlhši z kvalitne upravovaných svahov má 800 metrov, na mieste potom nájdete aj trasu pre snowboardistov alebo detský vlek s krátkou zjazdovkou pre začiatočníkov. Celodenný skipas pre dospelú osobu vás vyjde na 80 PLN (19 €).

Čorštýnske jazero, hrady Niedzica a Čorštýn
Čorštýnske jazero, hrady Niedzica a Čorštýn
Ski Czorstyn
Ski Czorstyn
Turistická osada Čorštýn
Turistická osada Čorštýn