Vyrazte do alpského hotela kúsok od známeho turistického strediska Semmering. Čaká vás nadštandardná vírivka, sauny a relaxačná zóna s wellness barom. Tešte sa aj na vynikajúcu polpenziu - raňajky formou bufetu a servírované večere.

O ubytovaní

Poloha Hotela Payerbacherhof *** Superior je vskutku výnimočná. Leží v nádhernom prostredí rakúskych hôr, na úpätí pohoria Raxalpe, kúsok od rieky Schwarza a len asi hodinu jazdy autom od Viedne. Za letnými zážitkami to odtiaľto budete mať naozaj kúsok, priamo od hotela sa môžete vydať na dve krásne túry, k domu Knofeleben (15,3 km) a cez Kreuzberg trail k známej chate Looshaus (4,7 km).

Za odpočinkom vyrazte napríklad do termálneho wellness Linsberg Asia (30 km) a za históriou na zámok Wartholz (3 km). Špecialitou je tunajší Pferdewelt Reichenau (4 km), čiže Svet koní a poníkov, kde sa skvele zabavia ako deti, tak aj dospelí. V zime rozhodne zavítajte do 18 km vzdialeného lyžiarskeho strediska Semmering alebo 25 km vzdialeného Stühlecku. V okolí hotela nájdete aj približne 35 km udržiavaných bežkárskych tratí.

Kde budete spať?

Tešiť sa môžete na komfortné izby s dobovým nádychom. Všetky sú vybavené satelitnou televíziou, WiFi, telefónom, písacím stolom a stoličkami, vlastnou kúpeľňou so sprchou, WC a fénom.

  • Dvojlôžková izba meria 20 m² a nájdete v nej dvojlôžkovú posteľ a posedenie so stolíkom a kreslami.

  • Trojlôžková izba má plochu 30 m² a je vybavená dvojlôžkovou posteľou, samostatným jednolôžkom a stolíkom s posedením.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii na vás čaká kreatívny tím kuchárov a čerstvé miestne suroviny, vďaka tejto kombinácii bude o vaše gastronomické zážitky dokonale postarané. Ingrediencie pre lokálne špeciality, ktoré ochutnáte, pochádzajú priamo od okolitých farmárov.

Kde budete relaxovať?

Po celodennom výlete oceníte miestnej wellness centrum zariadené v príjemných svetlých farbách. Odpočívať môžete v rozmernej vírivke plnej horúcej vody, vo fínskej či bio saune alebo v relaxačnej miestnosti s ležadlami.

Hotel Payerbacherhof *** Superior

Hotel Payerbacherhof *** Superior

Hauptstraße 2 , Payerbach
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hübner Konstantin Thomas IČ: FN360698p


+43 2666 / 52 430

hotel@payerbacherhof.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 12 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,2 km
Zjazdovka
18 km