Kúpeľné mestečko Bad Gleichenberg v Rakúsku vás očarí ozdravnými termálnymi prameňmi aj krásnou prírodou. Presvedčte sa o tom behom pobytu vo Wellnesshoteli Allmer ****, kde sa okrem neobmedzeného wellness a oddychu v panoramatickom bazéne s výhľadom na okolité záhrady a park môžete tešiť aj na bohaté raňajky. V cene balíčku máte tiež zapožičanie županov, vstupenku do Styrassic Parku plného dinosaurov pre deti či zapožičanie nordic walking palíc, ktoré vám skúmanie miestnych krás ešte viac uľahčia.

Ozdravné termály aj očarujúca príroda

Mestečko Bad Gleichenberg je známe hlavne pre svoje termálne pramene a kúpele prinášajúce zdravie. Okrem hotelového wellness môžete načerpať novú silu a užiť si pramenitú vodu do sýtosti aj v kúpeľoch Das Kurhaus Bad Gleichenberg, kde vás okrem priaznivých účinkov vody nadchne aj naturálny design kúpeľov ovplyvnený prírodnými živlami.

Za návštevu ale rozhodne stojí aj okolitá príroda krásna v každom ročnom období. Vydajte sa jedným z mnohých turistických chodníkov a narazíte na množstvo okúzľujúcich výhľadov na mierne zvlnenú krajinu Štajerska. Krásou budete obklopení aj v samotnom meste Bad Gleichenberg. Presvedčí vás o tom prechádzka po nedávno zrekonštruovanom parku obklopenom historickými vilkami a príjemnými miestnimi reštauráciami a kaviarničkami.

Hotel Allmer **** (HotelVoucherOnline.com)

Hotel Allmer **** (HotelVoucherOnline.com)

Kaiser-Franz-Josef Strasse 12. , Bad Gleichenberg
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 178 073 80

info@hotelvoucheronline.com

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
10 m