Hoci je Zillertal obľúbenou lokalitou najmä pre lyžiarov, má táto časť rakúskeho Tirolska rozhodne čo ponúknuť aj v lete - nekonečne veľa trás pre peších i cyklistov, možnosti na horolezectvo, golfové ihrisko alebo bohaté kultúrne vyžitie, o akom sa vám ani nesnívalo. Z perfektne vybavených izieb hotela Standlhof *** budete mať krásny výhľad na rakúske Alpy, poctivé jedlo v rámci polpenzie poteší chuťové poháriky a dodá energiu na všetky aktivity.

Overené Travelkingom

“S pobytom v Hoteli Standlhof *** sme boli nadmieru spokojní. O hotel sa stará rodina Eberharter-Putzovcov a služby, ktoré ponúka, sú naozaj na vysokej úrovni. Stravovanie je tu excelentné. Veľmi nás potešilo, že v kuchyni používajú výhradne lokálne suroviny od miestnych farmárov a výrobcov. Izba bola pekná s balkónom, posedením a výhľadom na nádherné hory. Vďaka tomu, že sa hotel nachádza v centre mestečka, je to všade kúsok. Celá dovolenka bola parádna a radi sa sem vrátime.” Prečítajte si celú recenziu

Veronika Császárová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Máji 2022

O ubytovaní

Hotel Standlhof *** sa nachádza v centre obce Uderns v údolí Zillertal v rakúskom Tirolsku obklopený nádhernými Alpami. V zimnom období je to len niekoľko málo minút jazdy k obrovským lyžiarskym strediskám Hochzillertal, Hochfügen a Spieljoch, v lete zase môžete okolité hory vyšliapnuť alebo vyjsť na bicykli. Neďaleko sa tiež nachádza turistami obľúbené jazero Achensee, ktoré ponúka nádherné výhľady, alebo historický Zámok Tratzberg.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo Standard Double izieb s balkónom zariadených v klasickom tirolskom štýle. V každej z nich nájdete satelitnú TV, WiFi, posedenie a vlastnú kúpeľňu so sprchou. Z izby navyše budete mať Zillertalské Alpy ako na dlani.

Na čom si pochutnáte?

Dobré jedlo je dominantou a zároveň miernou obsesiou tohto hotela. Ingrediencie pre prípravu pokrmov sú dovážané do hotela miestnymi farmármi, bylinky si dokonca kuchári pestujú sami. Reštaurácia podáva typické rakúske jedlá.

Kde budete relaxovať?

Hotel má k dispozícii vlastné wellness so saunami a vírivkou. Ak by vám hotelové wellness nestačilo, termálne kúpele Erlebnistherme Zillertal sú vzdialené len 1,5 km od hotela.

Niečo naviac

Len 100 metrov od hotela je požičovňa bicyklov a necelý 1,5 kilometra zase golfové ihrisko.

Hotel Standlhof ***

Hotel Standlhof ***

Dorfstraße 48 , Uderns
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Standlhof GmbH IČ: 176662y


+43 528 862 968

hotel@standlhof.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,9 km
Zjazdovka
2,2 km