V malebnom rakúskom mestečku Feld am See na vás čaká dovolenka ako z rozprávky. Ubytujte sa v Hoteli Klamberghof ***, užite si skvelú polpenziu, neobmedzený vstup hneď do niekoľkých wellness centier s bazénmi a saunami i množstvo zábavy na pláži pri jazere Brennsee!

O ubytovaní

Hotel Klamberghof *** sa nachádza v rakúskom Korutánsku, v mestečku Feld am See, neďaleko malebného jazera Brennsee (800 m). Tešiť sa sem môžete na kúpanie, prechádzky s výhľadmi alebo jazdu na koni. V zime plavky vymeníte za lyže alebo korčule a užijete si zimné športy v prekrásnej krajine Korutánska. Ďaleko to nebudete mať ani do mesta, do známeho Villachu (25 km) dorazíte už za pol hodinky.

Aké poklady sa v okolí hotela ukrývajú? Vo Feld am See si prezriete evanjelický a katolícky kostol alebo zavítate do 11 hektárového Alpského Wildparku (1,3 km) so zvieracími výbehmi, malou zoo a detským ihriskom. V alpskej dedine Feldpannalm (7,9 km) čakajú na vašu návštevu dve horské chaty - Rieserhütte a Wegerhütte. Cestou k nim si užijete prekrásne výhľady a až dorazíte do cieľa, náležite sa posilníte dobrým jedlom.

Nezabudnite si naplánovať výlet do kúpeľov Bad Kleinkirchheim (12,2 km), kde okúsite silu liečivých prameňov. Okrem termálov tu však objavíte obľúbené lyžiarske stredisko so 100 kilometrami zjazdoviek, ktoré obsluhuje 25 moderných lanoviek a vlekov. Zjazdové trate majú stredne ťažkú obťažnosť, nájdu sa tu však aj jednoduchšie zjazdovky pre rodiny s deťmi.

Kde budete spať?

Ubytujete sa vo vzdušnej, farebnej izbe s balkónom a moderným vybavením. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, televíziu s plochou obrazovkou a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba meria 20 m² a je vybavená manželskou posteľou a písacím stolom.

  • Trojlôžková izba má plochu 24 m² a nájdete v nej dvojlôžkovú posteľ, samostatné jednolôžko a písací stôl.

Na čom si pochutnáte?

Za gurmánskymi zážitkami zavítajte do reštaurácie partnerského Strandhotela Burgstaller ***, kde si pochutnáte na tradičných rakúskych jedlách, ktoré tím skúsených kuchárov pripravuje z čerstvých surovín.

Najväčšou prednosťou hotelovej reštaurácie je jej umiestnenie v tesnej blízkosti jazera. Pri jedle sa tak pokocháte výhľadom na pokojnú jazernú hladinu. Ešte bližšie to k budete mať vode, keď sa usadíte do salónika alebo na vonkajšiu terasu.

K dispozícii vám bude aj hotelový bar, kde vám ponúknu bohaté menu s kvalitnými vínami a destilátmi. Vychutnajte si ich v krásnom prostredí za prítomnosti svojich najbližších.

Kde budete relaxovať?

Užijete si tu tiež dokonalú relaxáciu. V lete si užijete pokoj pri vonkajšom vyhrievanom bazéne s krásnym výhľadom do okolia, po celý rok potom môžete využívať hotelovú saunu.

Niečo naviac

Pre športovcov je pri hoteli pripravený tenisový kurt a stolný tenis, nechýba ani úschovňa bicyklov.

Počas letných mesiacov môžete vyraziť aj na jazernú pláž pri Strandhoteli Burgstaller ***, na ktorej nájdete drevené mólo a trávnatú plochu na opaľovanie. Na svoje si tu prídu aj milovníci vodných športov, ktorí si môžu vyskúšať surfovanie, plachtenie, jazdu na kajaku a paddleboarde a iné aktivity.

Hotel Klamberghof ***

Hotel Klamberghof ***

Dorfstraße 32 , Feld am See
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Strandhotel Burgstaller KEG IČ: FN315029d


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od jazera
0,8 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
9,1 km

Tipy na výlet

Korutánsko

Korutánsko Tip na výlet

Výnimočne nádherná a predsa Slovákmi málo navštevovaná - presne taká je oblasť Korutánska na juhu Rakúska. Prekvapí vás tu nielen krásna príroda, ale tiež množstvo jazier ako stvorených na letné radovánky aj šport. Medzi tie najobľúbenejšie patrí jazero Wörthersee, Faaker See, Ossiacher See či Liesertal a Maltatal.

Čo robiť v Korutánsku?

  • vydajte sa na túru pešo alebo na bicykli po úpätí pohoria Karawanken
  • preskúmajte “ružové údolie” Rosental
  • skúste adrenalínový paragliding v údolí riek Drau
  • navštívte Hrad Hochosterwitz vypínajúci sa na vápencovej skale
  • s deťmi sa vydajte do parku miniatúr Minimundus

V zime si so sebou zabaľte aj lyže - zídu sa vám v jednom z mnohých lyžiarskych stredísk.

Viac informácií
Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim
Mesto Villach
Mesto Villach
Termálne kúpele St. Kathrein
Termálne kúpele St. Kathrein