Vystúpajte len pár metrov nad historické centrum a naskytne sa vám okúzľujúci pohľad na celú Banskú Štiavnicu.Dosýta si vychutnajte všetky jej krásy s ubytovaním v domáckom Penzióne Aura. Čakajú vás dvojlôžkové izby alebo priestranný apartmán pre až 10 osôb a k tomu výborné raňajky. Deň plný spoznávania UNESCO pamiatok a výletov v prírode zakončite relaxom v novom privátnom wellness. Vaše dieťa do 6 rokov bude mať celý pobyt s vami zadarmo.

Užijete si skvelú lyžovačku aj krásy historického mesta

Banská Štiavnica je jedným z najkrajších miest Slovenska. Presvedčí vás o tom už malá prechádzka po spleti úzkych dláždených uličiek, ktoré vás prevedú cez historické centrum. Navštívte niektoré z viac než 360 kultúrnych, umeleckých i technických pamiatok a rozhliadnite sa z vrchu Kalvárie či Nového zámku. Zistíte, že jedinečné mesto má stovky dôvodov, prečo je zapísané na zozname Svetového dedičstva UNESCO.

Ak ste si na dovolenku vzali i bežky alebo lyže, určite nebudete ľutovať. Vydajte sa naprieč krásnou prírodou Štiavnických vrchov na bežkách - v okolitých lesoch vás čaká pestrá sieť bežeckých tratí s jedinečnými výhľadmi do širokého okolia. Lyžiari a snowboardisti si zas dosýtosti užijú sneh v najjužnejšom skiareáli Salamandra (17 km) alebo v lyžiarskom stredisku SKI Dúbravy (7 km).

Rekreační dům AURA

Rekreační dům AURA

Staromestská 657/8 , Banská Štiavnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ORTOPATH s.r.o. IČ: 45526150


+421 908 052 344

aura@ubytovaniestiavnica.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,6 km
Zjazdovka
10 km