Skvelú rodinnú dovolenku zažijete v srdci Vysokých Tatier v Hoteli Tulipán ***. Tešte sa na vynikajúcu polpenziu, neobmedzený vstup do wellness, kávu a čaj po celú dobu pobytu a jazdu na bobovej dráhe. Hotel sa nachádza 1 km od lanovky na Lomnický štít.

O ubytovaní

Hotel Tulipán *** sa nachádza v Tatranskej Lomnici, odkiaľ máte úžasný výhľad na Tatry, horskú atmosféru dotvárajú priľahlé domčeky v typickej tatranskej architektúre. Pri hoteli nájdete bobovú dráhu (100 m) a kúsok ďalej lanovku na Lomnický štít. Práve na tento vrchol si môžete urobiť krásnu túru. Alebo sa vyvezte sa lanovkou hore a urobte si prechádzku po malebnom okolí Skalnatého Plesa, napríklad rovno po náučnom chodníku.

V zime si zalyžujete na parádnych zjazdovkách lyžiarskych stredísk Tatranská Lomnica (1,1 km), Starý Smokovec (7,2 km) a Štrbské Pleso (23,1 km). Priamo v Tatranskej Lomnici pritom nájdete najdlhšiu zjazdovku s najvyšším prevýšením na Slovensku. V Starom Smokovci si zase okrem lyžovania užijete aj snowtubing, sánkovanie a ďalšie zábavné aktivity. Štrbské Pleso potom láka okrem iného na 26 km udržiavaných tratí pre bežkárov.

Užijete si aj úžasné pešie či cyklistické výlety. Len necelých 6 km od hotela sa nachádzajú nádherné Vodopády Studeného Potoka, Starý Smokovec s pozemnou lanovkou i svetom trikov Tricklandiou je vzdialený len 6,6 km. Vyvezte sa lanovkou na Hrebienok (6,7 km) a navštívte Rainerovu chatu (6,5 km). Do Popradu so slávnym AquaCity Poprad sa autom dostanete za 20 minút, na termálne kúpalisko Vrbov sa dostanete za 19 minút.

Kde budete spať?

Dvojlôžkové izby Standard sú vybavené dvoma posteľami, malou kuchynkou (mikrovlnka je na požiadanie), vlastnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchovacím kútom a televíziou. Niektoré majú aj rozkladaciu pohovku, ktorá môže slúžiť ako prístelka.

Za príplatok sa môžete ubytovať v priestranných apartmánoch s možnosťou prístelky. Ani tu nechýba kuchynka a kúpeľňa je vybavená vaňou.

Na čom si pochutnáte?

Ubytovanie má vlastnú reštauráciu, v ktorej sa môžete tešiť na kvalitnú medzinárodnú gastronómiu s prvkami tradičnej českej kuchyne. Ochutnať tu môžete tiež vegetariánske či diétne pokrmy. K chutnému jedlu zvoľte tiež správne víno alebo remeselné pivo, skvelou nealkoholickou alternatívou je domáca limonáda.

Večer odporúčame navštíviť hotelový bar, kde vám skúsený barman namieša nápoje podľa vašich predstáv. Ráno si zas doprajte dúšok kvalitnej kávy v kaviarni alebo navštívte cukráreň a pochutnajte si na koláčoch od miestnej cukrárky.

Kde budete relaxovať?

K hotelu patrí aj krásny vitálny svet s hydromasážnou vírivkou, niekoľkými saunami (fínska, parná, infra, bylinková), po vyhrievaní sa v saune sa schlaďte v kadi s vodou. Skvelý relax zakončite odpočinkom na ležadlách alebo príjemnou masážou.

Cestujete s deťmi?

Hotel je vhodný na dovolenku s deťmi. Bezplatne sú k dispozícii detské postieľky, stoličky a v reštaurácii je možné objednať detské porcie.

Hotel Tulipán ***

Hotel Tulipán ***

Tatranská Lomnica 63 , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GOLEM Holding, s.r.o. IČ: 50567756


+421 940 65 65 25

recepcia@hoteltulipan.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
16 km
Zjazdovka
0,9 km
Bežkovanie
0,6 km