Zobuďte sa ráno s výhľadom na Lomnický štít, zhlboka sa nadýchnite sviežeho vzduchu z Vysokých Tatier a vyrazte na túru. Z pohodlnej postele v Apartmánoch Belveder sa vám nebude chcieť vstávať, ale nesmiete predsa prísť o raňajky ani o množstvo výletov do okolia. Večer si doprajte relax vo wellness s vírivkou a saunou alebo sa zabavte v parádnej herni. Dokonalý pobyt v Tatranskej Lomnici už na vás čaká!

O ubytovaní

Apartmány Belveder v srdci Tatranskej Lomnice sú známe pre pohodlie a blízku dostupnosť k vrcholom hôr, ktoré turistom ponúkajú. Lanovka na Lomnický štít je vzdialená sotva 350 m. Vyvezte sa hore a urobte si krásnu prechádzku po okolí Skalnatého Plesa, napríklad rovno po náučnom chodníku. V zime si tu navyše parádne zalyžujete, v ski areáli Tatranská Lomnica môžete pokoriť aj najdlhšiu zjazdovku s najvyšším prevýšením na Slovensku.

O prírodné aj historické krásy v okolí rozhodne nebude núdza. Vyrazte na pešiu alebo cyklo túru a zdolajte najvyššie slovenské vrcholy Gerlachovský štít (13,9 km), Lomnický štít (9,9 km) či Slavkovský štít (10,1 km). Vyvezte sa lanovkou na Hrebienok (6,1 km) a navštívte Rainerovu chatu (6,2 km) alebo sa prejdite ku krásnym vodopádom Studeného potoka. Veľa možností vyžitia ponúka mesto Poprad (16,7 km), kde nájdete okrem iného vodný park AquaCity Poprad.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v modernej dvojlôžkovej izbe alebo apartmáne s útulným interiérom. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu, televíziu s plochou obrazovkou, WiFi pripojenie a rýchlovarnú kanvicu.

  • Dvojlôžková izba meria 14-16 m² a môže byť vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami.

  • Apartmán má plochu 33-35 m² a zahŕňa samostatnú spálňu s manželskou posteľou, obývaciu izbu s pohovkou a jedálenským stolom a malú kuchynku s chladničkou a mikrovlnnou rúrou.

Na čom si pochutnáte?

Pohostí vás štýlová reštaurácia Lokál priamo v budove Apartmánov Belveder s ponukou slovenských i medzinárodných jedál a letnou záhradkou.

Zavítajte tiež do pivnice BeerPoint, kde si môžete vychutnať remeselné pivo, koktaily alebo voňavú kávu.

Kde budete relaxovať?

Váš perfektný deň vo Vysokých Tatrách zavŕšte relaxom. Doprajte si ho v brezovom háji - v relaxačnej miestnosti ozdobenej i prevoňanej brezovým drevom. Vo wellness navštívte aj maxi vírivku, fínsku či infra saunu a nevynechajte ani pivný kúpeľ. Príjemným odpočinkom môže byť aj pedikúra, ktorú ponúkajú priamo v priestoroch budovy.

Cestujete s deťmi?

Pokiaľ sa na dovolenku chystáte s malými deťmi, môžete za poplatok využiť zapožičanie detskej postieľky.

Apartmány Belveder

Apartmány Belveder

Tatranská Lomnica 14674 , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
BELVEDEREX s.r.o IČ: 46168303


+421 948 505 010

info@apartmanybelveder.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
16,7 km
Zjazdovka
1,1 km
Bežkovanie
0,7 km