Vydajte sa na nezabudnuteľnú dovolenku do oblasti Slovenského raja. V Grand Hoteli Spiš *** sa môžete ubytovať vo dvojici aj s celou rodinou! Tešte sa na polpenziu formou bufetu, parkovanie pri hoteli aj zľavu do Aquacity Poprad, do ktorého sa dopravíte za 20 minút autom. Na dosah budete mať aj krásne výletné ciele.

O ubytovaní

Užite si kúzelnú dovolenku v modernom Grand Hoteli Spiš *** priamo v Národnom parku Slovenský raj. Hotel je skvelým východiskovým bodom pre všetkých milovníkov turistiky a cyklistiky - nachádza sa len 2 minúty od Čingova - hlavného centra Slovenského raja. Blízko je napríklad vyhliadka Tomášovský výhľad (4,5 km) alebo Letanovský mlyn (6,2 km) a oveľa viac.

K majestátnemu Spišskému hradu, najrozsiahlejšej zrúcanine v strednej Európe, to budete mať len 30 km. Či už cestujete sami, alebo s deťmi, AquaCity Poprad stojí za návštevu v každom prípade. Nájdete tu 14 vnútorných aj vonkajších bazénov, množstvo atrakcií a rozsiahly saunový svet. Za letným kúpaním môžete vyraziť aj na kúpalisko v Spišskej Novej Vsi (7,4 km) alebo k vodnej nádrži Palcmanská Maša (36,7 km).

V zime si zase budete môcť užiť parádnu lyžovačku. Už v okruhu 15 km nájdete niekoľko zjazdoviek, napríklad v Spišskej Novej Vsi (9,1 km) alebo v Hrabušiciach (14,4 km). Navyše budete necelých 40 km od samotných Vysokých Tatier so všetkými lyžiarskymi strediskami – Ski Opalisko (26,7 km), Ski Center Lopušná Dolina (42,2 km), Ski Tatry (42,8 km) a ďalšie už čakajú len na vás.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 22 útulne vybavených dvojlôžkových izieb s možnosťou prístelky. V každej izbe nájdete satelitnú televíziu, telefón a vlastnú kúpeľňu so sprchou alebo vaňou. Z niektorých izieb si užijete aj krásny výhľad na Slovenský raj vďaka balkónu.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na výborných regionálnych a medzinárodných špecialitách. Zavítajte aj do útulnej kaviarne s krbom a dajte si niečo dobré na zub – kávu, koktail a lahodné zákusky. V letných mesiacoch príde vhod posedenie na terase.

Cestujete s deťmi?

Na deti tu čaká skvelý detský kútik plný hračiek, zábavných hier a poučných knižiek. Nechýba tu ani Xbox a televízia, na ktorej sa premietajú rozprávky.

Niečo naviac

Navštívte aj hotelovú biliardovú miestnosť. Kraľuje jej krásny biliardový stôl s kompletným výberom tág a gúľ. Hru svojich priateľov sledujte z príjemného posedenia.

Grand Hotel Spiš ***

Grand Hotel Spiš ***

Spišské Tomášovce 1001 , Spišské Tomášovce
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
world travel sk s.r.o. IČ: 52160696


+421 534 491 129

grandhotelspis@rucon.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 8 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6 km
Vzdialenosť od jazera
31 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
20 km
Zjazdovka
32,2 km
Bežkovanie
6,8 km