Doprajte si relaxačný či ozdravujúci pobyt v Hoteli Zdravilišče Laško **** s termálmi a bezbariérovým prístupom. Hotel je obklopený krásnou prírodou, v cene je polpenzia, animačné programy, fitness a termálne bazény v dvoch hoteloch neobmedzene. Deti do 6 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Zdravilišče Laško **** sa nachádza v zelenom parku pri rieke Savinja len 15 minút pešo od centra kúpeľnom mesta Laško. Už 160 rokov sa v hoteli udržuje tradícia liečby pomocou termálnych prameňov, zároveň ponúka moderné ubytovanie a wellness. Až vás omrzia prechádzky krásnym kúpeľným prostredím v slovinskom štýle alebo 190 m vzdialenom parku Zdraviliski, vydajte sa napríklad na výlet k zámku Celje (10 km), Pivnej fontáne Žalec (16,9 km) či k jazeru Šmartinjsko (16 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbe Standard zariadenej klimatizáciou, TV, minibarom a kúpeľňou so sprchou, WC, fénom a županom. Samozrejmosťou je tiež WiFi pripojenie. Celý hotel je bezbariérový a prispôsobený osobám s obmedzením pohybu.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii sa podávajú jedlá medzinárodnej kuchyne a dbá sa tu na zdravú a vyváženú stravu. Na raňajky aj večeru si vyberiete z bohatého bufetu. K dispozícii je vám tiež kaviareň a voda z termálneho prameňa.

Kde budete relaxovať?

Počas pobytu si užijete veľa odpočinku v termálnych bazénoch. Vo vnútornom areáli nájdete terapeutický bazén (32 °C), hydromasážny a detský bazén (34 °C) a Kneippov chodník. Vonku vás potom čaká rekreačný masážny bazén (32 - 34 °C), kde rozhýbete a prehrejete všetky svaly a kĺby. V bazénoch sa môžete zapojiť do cvičenia a animačných programov, napríklad vždy v 17:30 hodín sa koná aqua aerobic.

Hotel Zdravilišče Laško ****

Hotel Zdravilišče Laško ****

Zdraviliška cesta 4 , Laško
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Thermana d. d. IČ: 5053854


+386 3 423 2100

info@thermana.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,5 km