Vydajte sa na dovolenku do Slovinska a užite si relaxáciu aj poznávanie krás Triglavského národného parku, iba 6 km od Bohinjského jazera. Bohinj Eco Hotel ****superior vás čaká luxusné ubytovanie, chutná polpenzia a tiež vstup do aquaparku, wellness a saunového sveta.

Overené Travelkingom

“Či už strávite čas v hoteli, alebo v jeho okolí, vždy si užijete mnoho skvelých zážitkov. Bohinj Eco Hotel je naozaj veľký. Vďaka bohatej ponuke wellness a priľahlom aquaparku s množstvom atrakcií si tu užijete zábavu a relaxáciu aj počas daždivých dní. Za pekného počasia si urobte výlet do hôr, na bicykloch alebo si užívajte vodné radovánky v najkrajších jazerách Slovinska. Spokojní sme neboli iba so službami, ale aj so stravou a ústretovým personálom. Najväčším zážitkom pre nás bola jazda na paddleboardoch na priezračnom Bohinjskom jazere a následný zjazd riečky Sava Bohinjska.” Prečítajte si celú recenziu

František Jordán - Marketingový tím
Osobne overené v: Júni 2023

O ubytovaní

Bohinj Eco Hotel ****superior ponúka výnimočnú polohu v mestečku Bohinjska Bistrica priamo na okraji Triglavského národného parku. Brehy nádherného Bohinjského jazera sú vzdialené len 6 km. Jazero leží v pôvabnom ľadovcovom údolí a je obklopené hustými lesmi a pohorím Julských Álp. Okolo jazera vedie okružná trasa s dĺžkou cca 12 km. Obľúbeným výletným miestom je unikátny vodopád Savica (14 km), ktorý vyviera priamo zo skaly a je vysoký 78 metrov. Úchvatné sú tiež skalné bralá Mostnica (10 km) s mnohými perejami, tôňami a malými vodopádmi. Priamo nad letoviskom sa vypína hora Vogel, ktorej svahy v zime patria milovníkom zimných športov. Najbližší ski areál je vzdialený len 700 m od hotela. V lete môžete na Vogel vyjsť lanovkou. Z vrcholu je fantastický výhľad na jazero a Julské Alpy. Navštíviť môžete tiež nádherné jazero Bled (25 km) s ikonickým ostrovčekom uprostred a Bledským hradom na skalnatom brehu. Nezabudnuteľným zážitkom je prechod rozprávkovou tiesňavou Vintgar (30 km) končiacou pri najväčšom slovinskom vodopáde Šum. Z 1 600 m dlhej nenáročnej trasy cez mosty postavený v skale sa vám naskytnú fantastické panoramatické výhľady.

Kde budete spať?

Izby Superior (25-28 m²) sú zariadené vkusným nábytkom z orechového alebo teakového dreva a antialergénnymi kobercami z recyklovaných materiálov. Okná izieb smerujú na východ, môžete si tak ráno užiť prekrásne východy slnka spoza hôr. Pre vaše úplné pohodlie sú izby vybavené klimatizáciou, WiFi pripojením, LCD televíziou, minibarom a telefónom. V kúpeľni s vyhrievanou podlahou nájdete aj fén. Väčšina izieb navyše disponuje rozkladacou pohovkou, ktorá poslúži ako prístelka.

Rodinné izby poskytnú dostatok priestoru (44 m²) skupinám priateľov alebo rodinám s deťmi, vďaka 2 prístelkám totiž ubytujú až 4 osoby. Zároveň nebudete ochudobnení ani o súkromie, vďaka sklenenej stene medzi dvomi spálňami, niektoré izby dokonca sú aj v mezonetovom variante so spacím poschodím. V jednej spálni nájdete manželskú posteľ, v druhej potom 2 jednolôžka. Kúpeľňa je väčšia a bezbariérová, nechýba vyhrievaná podlaha v kúpeľni, klimatizácia, WiFi pripojenie či televízia.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je moderná a útulná Reštaurácia 2864. Každé ráno pobytu si tu pochutnáte na bohatých bufetových raňajkách. Cez deň je možné objednať si pokrmy z jedálneho lístka. Večere pre hotelových hostí majú formu bufetu s pestrým výberom medzinárodných i miestnych špecialít.

Kde budete relaxovať?

V hornom poschodí hotela sa nachádza wellness centrum s nádherným výhľadom na Alpy. Súčasťou wellness je panoramatický bazén na zastrešenej terase a relaxačná zóna. Dopriať si tu môžete aj veľa masáží a kozmetických procedúr.

Zároveň budete mať vstup do aquaparku Bohinj s rozlohou 500 m². Nájdete tu vonkajšie i vnútorné bazény a soľnú jaskyňu. Ďalej je tu tiež Saunový svet s fínskymi, bio a infra saunami či parou.

Niečo naviac

Súčasťou hotela je vlastný bowling s piatimi profesionálnymi dráhami.

Bohinj Eco Hotel ****superior

Bohinj Eco Hotel ****superior

Triglavska cesta 17 , Bohinjska Bistrica
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SHD, D.O.O. IČ: 6938825000


+386 8 200 4140

booking@bohinj-eco-hotel.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
10 m
Zjazdovka
5,4 km

Tipy na výlet

Aquapark & Wellness Bohinj

Aquapark & Wellness BohinjTip na výlet

Aquapark & Wellness Bohinj sa nachádza asi 10 minút jazdy autom od Bohinjského jazera v prekrásnom prostredí národného parku Triglav. V aquaparku nájdete viac než 500 m² vodných plôch s mnohými atrakciami.

Tešte sa na vnútorný i vonkajší bazén, detský bazén i dve vírivky. Nechýbajú tu ani dva jedinečné tobogany. Ďalej tu nájdete wellness zónu so saunami, soľnou miestnosťou, masážnym centrom a posilňovňou. Veľká vonkajšia terasa je ideálnym miestom na opaľovanie sa a relaxáciu.

Vstupné:

  • Víkendy, sviatky a prázdniny

    • 14 €/dospelí
    • 9,9 €/detí do 14 rokov
    • 11,5 €/seniori
    • deti do 4 rokov zdarma
  • Všedné dni

    • 18 €/dospelí
    • 13 €/deti do 14 rokov
    • 14 €/seniori
    • deti do 4 rokov zdarma
Viac informácií
Jazero Bled
Jazero Bled
Bledský hrad
Bledský hrad
Dino Park Bled
Dino Park Bled