Užite si Karlove Vary elegantne v Hoteli Krásná Královna ****, ktorý nájdete na hlavnej pešej zóne v budove z 18. storočia. V cene budete mať raňajky či polpenziu a čakajú vás tiež darčeky na privítanie - kúpeľné oplátky a fľašu Becherovky.

O ubytovaní

Hotel Krásná Královna **** nájdete na hlavnej pešej zóne Karlových Varov, len pár krokov od rieky a slávnej kolonády. Budova hotela so šedou fasádou tu stojí už od 18. storočia. Príjemnou prechádzkou dôjdete behom pár minút na najznámejšiu Vřídelní kolonádu (300 m) s prameňom Vřídlo. Potom môžete pokračovať cez Mlynskú a Sadovú kolonádu (500 m) až do prekrásnych Dvořákových sadov. Pokiaľ sa od hotela vydáte na druhú stranu, prídete za chvíľku k impozantnej budove Grandhotela Pupp (100 m), v ktorého cukrárni si môžete dať obľúbené zákusky. Od Grandhotela je možné vyjsť lanovkou na rozhľadňu Diana (1 km), odkiaľ uvidíte celé kúpele ako na dlani. Počas pobytu v Karlových Varoch odporúčame navštíviť aj Múzeum Jana Bechera (2 km) a skláreň Moser (4,5 km). Za zimnými radovánkami sa vydajte do obľúbených lyžiarskych areálov na Božom Dare (22 km), na Klínovci (24 km) alebo v Jáchymove (18 km).

Kde budete spať?

Tešte sa na ubytovanie v dvojlôžkovej izbe v klasickom štýle s dreveným dobovým nábytkom, zamatovým čalúnením a závesmo i orientálnym kobercom. Súčasťou izby je satelitná televízia, telefón, trezor, chladnička, ventilátor, WiFi pripojenie a, samozrejme, vlastná kúpeľňa so sprchou, WC, fénom a kozmetikou. Z izby budete mať krásny výhľad na mesto.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si v hotelovej reštaurácii pochutnáte na raňajkách formou bufetu. Dať si tu môžete aj obed, ktorý si vyberiete zo stálej ponuky, alebo si doprajte večeru. V letných mesiacoch si užite vonkajšie posedenie pred hotelom.

Kde budete relaxovať?

Kedykoľvek si môžete dopriať niektorú zo skvelých masáží, čo tak napríklad thajskú?

Hotel Krásná Královna ****

Hotel Krásná Královna ****

Stará Louka 335/48 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Petr Mareš IČ: 01951734


+420 353 811 600

info@krasna-kralovna.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,1 km
Zastávka
0,2 km