Užite si jedinečný zážitok v maďarskom Ostrihome. Ubytujte sa v Portobello Wellness & Yacht Hoteli **** vychutnajte si neobmedzený vstup do termálnych a zážitkových kúpeľov Aquasziget, ktoré sú s hotelom priamo prepojené vyhrievanou chodbou.

Overené Travelkingom

“Hotel leží kúsok od centra Ostrihomu a je ľahko dostupný. Po príchode nás privítal milý personál a dostali sme izbu, ktorá vyzerala ako na fotkách, čistá a s krásnym výhľadom na Dunaj a baziliku. Jedlo bolo skvelé, veľký výber a bolo ho veľa. Kúpele boli obrovské, plné zážitkových bazénov a tiež sáun vo wellness svete. Deti si užili veľa zábavy v bazénoch aj s ostatnými deťmi v detskom kútiku. A že sa nám tu páčilo, dokazuje aj otázka mojej dcéry: „Tatino, vrátime sa sem ešte?“” Prečítajte si celú recenziu

Szabolcs Laza - Obchodný tím
Osobne overené v: Marci 2022

O ubytovaní

Portobello Wellness & Yacht Hotel **** sa nachádza v centre Ostrihomu, ktoré stojí priamo na hranici so Slovenskom. Obklopuje ho tiché a pokojné prostredie ostrova Prímás, ktorý leží na rieke Malý Dunaj. Užijete si tu relaxačnú dovolenku, ale aj množstvo zábavy a zaujímavých atrakcií.

Centrum mesta Ostrihom tvorí množstvo historických budov v barokovom, rokokovom a klasicistickom štýle. Pri prechádzke by ste rozhodne nemali vynechať návštevu baziliky sv. Štefana (1 km), ktorá je tretím najväčším kostolom v Európe. Medzi obľúbené turistické ciele patrí aj Múzeum kresťanstva (500 m) a Hradné múzeum (1 km) v priestoroch zrekonštruovanej zrúcaniny hradného paláca alebo historická štvrť Vodné mesto (800 m).

A ďaleko to nebudete mať ani za hranice - stačí prejsť most Márie Valérie (400 m) a môžete objavovať krásy slovenského mesta Štúrovo. Medzi obľúbené miestne atrakcie patrí termálne kúpalisko Vadaš a bronzová socha poľského kráľa Jána Sobieského. K výletu láka aj starobylé mestečko Visegrád (22,7 km), v ktorom sa odohralo hneď niekoľko stretnutí historického významu, okrem iného tu v roku 1991 vznikla Vyšehradská skupina (V4). Perlou mestečka je neskorogotický Kráľovský palác.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v štýlovo a moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe Superior. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televíziou, WiFi pripojením, minibarom a vlastnou kúpeľňou s fénom.V prípade pobytu s deťmi si môžete priplatiť za dve izby, ktoré sú prepojené dverami.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na jedlách maďarskej, medzinárodnej i vegetariánskej kuchyne. Stačí si vybrať z bohatej ponuky počas raňajok a večerí podávaných formou bufetu. Zavŕšiť deň potom môžete výborným drinkom v moderných priestoroch lobby baru, ktorý ponúka občerstvenie, alkoholické aj nealkoholické nápoje a kávu.

Kde budete relaxovať?

Budova hotela je priamo spojená s vodným parkom s wellness Aquasziget, a tak budete mať zábavu aj dokonalý odpočinok len pár krokov od vás. Vo vnútornom vodnom parku nájdete zážitkový a relaxačný bazén, vírivky, detský bazén, infrasaunu a 2 tobogány. V letných mesiacoch je v prevádzke vonkajšie kúpalisko, kde okrem zážitkového bazéna s mnohými atrakciami a 2 toboganmi nájdete detský bazén aj ihrisko. K dispozícii je tiež ihrisko na volejbal a terasa s grilom. V saunovom svete sa nachádza mnoho druhov sáun. Nájdete tu tiež zážitkové sprchy a Kneippov chodník. Na výber je široká ponuka masáží.

Cestujete s deťmi?

V hoteli radi uvítajú aj malých hostí, pre ktorých sú pripravené postieľky, vaničky, jedálenské stoličky i detské menu v reštaurácii. Vo vonkajšej aj vnútornej časti vodného parku nájdete bazén a detské bazény s atrakciami. Väčšie deti si užijú veľa zábavy na toboganoch. Súčasťou hotela je aj herňa a vonkajšie ihrisko. Pripravené sú ďalej animačné programy pre deti i celú rodinu.

Portobello Wellness & Yacht Hotel ****

Portobello Wellness & Yacht Hotel ****

Táncsics Mihály u. 5 , Esztergom
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Solva Hotel Kft. IČ: 01-09-027119


+ 36 30 335 6518

info@portobello.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zadarmo na vonkajšom parkovisku, alebo 5 €/noc v garáži

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
50 m
Vzdialenosť od kúpeľov
50 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
50 m