Populárny Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****superior, ktorý je priamo prepojený vyhrievaným koridorom s termálnymi kúpeľmi Sárvár. V cene je all inclusive strava aj s nápojmi, neobmedzený vstup do kúpeľov s vonkajším aj vnútornými termálnymi bazénmi aj animačným programom pre deti. Deti do 6 rokov majú pobyt zadarmo a v hoteli na nich čaká skvelá herňa.

Overené Travelkingom

“Už som navštívil množstvo hotelov a musím povedať, že som bol príjemne prekvapený vybavením a servisom, ktoré Resort Park Inn ponúka. Vynikajúce bolo aj all inclusive – raňajky, obedy, večere i olovrant boli naozaj chutné a s bohatým výberom. Veľkým plusom bola aj neobmedzená konzumácia nápojov. S kúpeľmi je hotel prepojený chodbou, takže si môžete užívať kúpanie v bazénoch, vrátiť sa na jedlo do hotela a zase sa ísť kúpať. Môj tip znie, vydajte sa sem vo všedné dni, kedy je v Sárvári aj v kúpeľoch menej ľudí.” Prečítajte si celú recenziu

Szabolcs Laza - Obchodný tím
Osobne overené v: Máji 2022

O ubytovaní

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****superior sa nachádza v srdci kúpeľného mesta Sárvár a budova hotela je priamo napojená na slávny kúpeľný areál. Užijete si tu pobyt v krásnom prostredí, obklopení historickými pamiatkami a s dokonalým prístupom k svetu relaxácie.

V Sárvári nájdete historické centrum s hradom Nádašdy (1 km), tomu svojho času panoval aj František Nádašdy, manžel slávnej grófky Bátoriovej – Čachtickej pani. Za návštevu stojí tiež fontána na Kossuthovom námestí (1,3 km) s očarujúcou svetelnou a hudobnou show, alebo krásna radnica z 19. storočia (1,3 km). Pokiaľ si radi užijete aj prechádzky v zeleni, navštívte pestré arborétum (1,2 km) a pôvabné jazero Csónakázó (900 m), ktoré láka k romantickej plavbe na člne.

Obľúbeným cieľom turistov sú neďaleké kúpeľné mestá Celldömölk (23 km) či Szombathely (30 km). Celldömölk sa nachádza priamo pod sopečným vrchom Ság-hegy a najväčším miestnym lákadlom sú vulkanické kúpele s 8 krytými aj vonkajšími bazénmi, saunovým svetom, soľnou jaskyňou, masážami a procedúrami. Za vyskúšanie navyše stojí aj miestne víno, ktorému dodáva sopečná pôda jedinečný charakter. Mesto Szombathely zase bude úplným rajom pre milovníkov historických pamiatok, údajne ide totiž o najstaršie mesto v Maďarsku, založené bolo už v roku 45.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej izbe so štýlovým interiérom v pestrých farbách. Izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televízorom, WiFi pripojením, žehličkou, rýchlovarnou kanvicou, trezorom a vlastnou kúpeľňou so sušičom vlasov.

  • Dvojlôžková izba o rozlohe 27 m² je vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými lôžkami. Do izby je možné pridať aj prístelku pre 1 osobu.

  • Rodinná izba (46 m²) sa skladá z oddelenej spálne s manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami a obývacej izby so sedacou súpravou. Navyše je možné pridať až 3 prístelky. Oproti štandardnej izbe tu nájdete aj minibar, prezuvky a župany.

  • Rodinná izba na vyššom poschodí má plochu 39 m² a je vhodná až pre 5 osôb (2 pevné lôžka + 3 prístelky), nechýba oddelená obývacia izba so sedacou súpravou, minibar, župany a prezuvky.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii La Caraffa ochutnáte vynikajúce pokrmy maďarskej aj medzinárodnej kuchyne vrátane jedál pre vegetariánov či alergikov. Ľahké občerstvenie či obľúbený nápoj vám pripravia v bare Graffiti Lobby & Lounge.

Kde budete relaxovať?

Stačí sa len prezliecť do županu a prejsť chodbou do kúpeľov Sárvár, ktorých súčasťou sú liečebné kúpele, rodinné kúpeľné centrum, letné kúpalisko aj saunový svet.

Voda v kúpeľoch Sárvár pochádza z dvoch prameňov s teplotou 43 °C a 83 °C. Používa sa na liečenie pohybového ústrojenstva, reumatických a gynekologických chorôb, či ochorení dýchacieho ústrojenstva a astmy. Odparovaním termálnej vody sa získava známa sárvárska termálna kryštalická soľ.

Nájdete tu niekoľko vnútorných aj vonkajších bazénov s liečivou termálnou vodou. V novopostavenej budove aj vo vonkajšej časti sú bazény s vodnými atrakciami, šmykľavkami a toboganmi. Milovníci saunovania si prídu na svoje vo fínskej, parnej či aroma saune. V saunovom svete prebiehajú aj obľúbené saunovacie ceremoniály.

Športoví nadšenci si navyše môžu dať do tela v hotelovom fitness centre.

Cestujete s deťmi?

Hotel myslí aj na tých najmenších – je tu detská herňa, v ktorej nájdete množstvo hračiek a dozor. V kúpeľoch potom na deti čakajú animačné programy a mnoho atrakcií a detských bazénov.

Niečo naviac

Kúpele Sárvár získali v roku 2013 ocenenie Najlepší kúpeľný areál v Maďarsku.

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****superior

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****superior

Vadkert u. 4 , Sárvár
Maďarsko

+36 95 530 100

reservations.sarvar@parkinn.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 32 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za poplatok 7 - 13 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
10 m