Wellness pobyt len 2 km od kúpeľov Kehidakustány. Ubytovaní budete v zámockom Batthyány Kastélyszálló **** a užijete si neobmedzený vstup do termálnych bazénov, vírivky a sauny a navyše aj výborné raňajky formou bufetu a bohaté večere. Tešte sa aj na program s animátormi pre deti aj dospelých.

Overené Travelkingom

“Jasných päť hviezdičiek. Ohromila ma atmosféra historickej budovy hotela aj úžasné okolité prostredie. Je tu čistý vzduch, dokonalé wellness a ústretový personál. Využil som vonkajší aj vnútorný bazén a veľmi sa mi páčila aj možnosť urobiť si prechádzku parkom s vysokými stromami. A navyše - termálne kúpele Kehidakustány sú od hotela vzdialené len 2 kilometre (z hotela vás tam zvezú zadarmo). Určite sa sem ešte niekedy vrátim!”

Szabolcs Laza - Obchodný tím
Osobne overené v: Júni 2018

O ubytovaní

Hotel Batthyány Kastélyszálló **** sa nachádza v pokojnej dedinke Zalacsány v západnom Maďarsku a bude pokojnou oázou pre všetkých milovníkov kúpeľov, prírody a relaxačných dovoleniek vo dvojici či s rodinou. V jeho bezprostrednom okolí sa rozprestiera nádherná zámocká záhrada s bazénom a kúpeľnou časťou s liečivou termálnou vodou.

Neďaleko leží kúpeľné mestečko Hévíz (10 km) a svetovo najväčšie prírodné jazero s liečivou vodou s rovnakým názvom. Pri jazere, samozrejme, nesmú chýbať kúpele, ktoré našli využitie pre liečivú vodu a jazerné bahno. Veľkým lákadlom sú ale aj miestne historické a kultúrne pamiatky, napríklad Kostol svätého Ducha, ktorý zaujme unikátnou architektúrou a modrou fasádou, alebo Farmársky trh, kde môžete ochutnať vynikajúce maďarské špeciality.

Kúsok je to aj do ďalšieho atraktívneho mesta Keszthely (15 km), kde nájdete zámok Helikon s múzeom aristokratického životného štýlu aj ďalšie zaujímavé múzeá, napríklad Múzeum marcipánu, Múzeum hračiek či Múzeum vozidiel Cadillac. Môžete odtiaľto obdivovať aj krásy jazera Balaton (19 km), na ktorého brehu mesto leží. Okolie jazera je zároveň pretkané turistickými a cyklistickými trasami, nedostatku príležitostí na výlet sa tak rozhodne báť nemusíte.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej izbe s interiérom v historickom štýle. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televíziou, WiFi pripojením, trezorom, telefónom a vlastnou kúpeľňou s fénom a kozmetikou.

Izby Standard (22-28 m²), ktoré nájdete na prízemí, prvom a druhom poschodí sú vhodné maximálne pre 2 osoby, neumožňujú prístelku. Za príplatok môžete zvoliť aj izbu Superior, Rodinnú izbu alebo izbu Suite.

Izby Superior, umiestnené na prízemí a prvom poschodí, sú priestrannejšie (30-40 m²) a rozdelené na spálňu a samostatnú obývaciu izbu. V obývačke nájdete aj rozkladaciu pohovku, ktorá v prípade potreby poslúži ako prístelka pre 2 osoby, celkovo tak izba ubytuje až 4 hostí.

Izby Suite sú umiestnené na prízemí, prvom i druhom poschodí. Na 42-50 m² tu nájdete spálňu a samostatnú obývačku, kde je možnosť 2 prísteliek. U niektorých izieb Suite je navyše aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V elegantnej hotelovej reštaurácii sa servírujú jedlá maďarskej aj medzinárodnej kuchyne. Podávajú sa tu raňajky a večere vo forme bufetu. V ponuke nájdete aj pokrmy vhodné pre vegetariánov, diabetikov a celiakov.

Kde budete relaxovať?

V luxusnom hotelovom wellness centre si môžete dopriať rôzne druhy procedúr ako masáže, zábaly či aromatické kúpele. K dokonalému odpočinku nabádajú vonkajšie i vnútorné termálne bazén, vírivka, fínska sauna či zážitkové sprchy. Zahrať si tu môžete aj vodný šach. Termálna voda v bazéne uvoľňuje stres, zmierňuje nervozitu i nespavosť. Rovnako ako voda v kúpeľoch Kehidakustány (3 km) aj voda v hotelovom bazéne pomáha zmierniť astmu, alergiu a lieči gynekologické choroby, neplodnosť a ochorenia pohybového ústrojenstva.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravené vonkajšie ihrisko a detský kútik. Väčšie deti a dospelí si môžu užiť zábavu v pri hraní šípok a stolného futbalu.

Niečo naviac

Hotel ponúka veľa možností pre športové a voľnočasové vyžitie. Nájdete tu tenisové kurty a ihrisko na plážový volejbal. Pre fanúšikov golfu je pripravené špičkové zázemie pre golf, minigolf aj footgolf.

Batthyány Kastélyszálló ****

Batthyány Kastélyszálló ****

Csány László u. 24. , Zalacsány
Maďarsko

+36 20 968 1132

info@wellnesskastely.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
30 km