Spoznajte všetky krásy, ktorá táto poľská metropola ponúka. Objavovanie pôjde o to ľahšie, keď budete ubytovaní v Hoteli Bogoria, ktorý je priamo v historickom centre Krakova. Tešte sa na izby v honosnom štýle a raňajky formou bufetu. Dieťa do 5 rokov má pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Bogoria sa nachádza v nádhernej renesančnej budove v samotnom historickom srdci mesta Krakov. Hotel leží presne na polceste medzi dvomi hlavnými krakovskými pamiatkami: hradom Wawel (500 m) a Hlavným námestím (500 m) čiže Rynkom, na ktorom v období Vianoc prebiehajú jedny z najkrajších vianočných trhov v Európe. Celé Staré mesto, ktoré je pamiatkou UNESCO, je možné obísť za cca 3 km dlhým okruhom cez romantický park Plenty. Navštíviť ďalej môžete židovskú štvrť Kazimierz (1 km) či zoologickú záhradu (7 km). Krakov je ideálnym východiskovým bodom pre návštevu ďalších dvoch poľských pamiatok UNESCO: soľných baní Wieliczka a Bochni (16 km) a koncentračného tábora Osvienčim (65 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannej dvojlôžkovej izbe s rozlohou 35 m². V interiéroch spájajúcich prvky historickej budovy s moderným vybavením sa budete cítiť veľmi príjemne. K úplnému pohodliu budete mať na izbe k dispozícii WiFi pripojenie, klimatizáciu, televíziu, žehliacu doska a žehličku, trezor, rádio, telefón, pohovku, rýchlovarnú kanvicu a minibar. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa, v ktorej nájdete fén, kozmetickú sadu, župany a papuče.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. Váš obľúbený nápoj vám pripravia v cocktail bare.

Hotel Bogoria

Hotel Bogoria

ul. Senacka 6 , Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Imperial Palace Sp. Z o.o. IČ: 3817866494


+48 12 397 79 71

info@bogoria-hotel.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 70 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 90 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
7 km