Užite si jedno z najkrajších miest v Európe v príjemnom 4* Hoteli Sympozjum & SPA. Okrem tisícky historických pamiatok a zákutí Krakova, sa môžete tešiť aj na hodinu v saune, relaxáciu pri masáži a chutnú polpenziu. Dieťa do 4 rokov má pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Sympozjum & SPA **** sa nachádza v pokojnej časti Krakova pri rozľahlom parku so skalami a jazerom Zakrzowek (1 km). Ďaleko to nebudete mať ani do historického centra s pamiatkami, reštauráciami a množstvom atrakcií.

Historické centrum mesta leží asi 3,5 km od hotela. Na presun vám skvele poslúži hromadná doprava, najbližšia zastávka totiž stojí len pár desiatok metrov od ubytovania. V srdci jedného z najkrajších poľských miest vás čakajú starobylé uličky, tajuplné zákutia a, samozrejme, mnoho slávnych pamiatok.

Vaše kroky by najprv mali viesť do Starého mesta s úchvatným Hlavným námestím (4 km), kde stojí ikonická katedrála a tržnica, ktoré sú súčasťou Zoznamu kultúrneho dedičstva UNESCO. V decembri sa Hlavné námestie premení na trblietavé adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy.

Na prechádzku sa vydajte na kráľovský hrad Wawel s priľahlou Katedrálou sv. Stanislava a sv. Václava alebo objavujte židovskú štvrť Kazimierz s obchodíkmi, bistrami a pozostatkami smutnej histórie. Stred mesta sa dá obísť romantickou prechádzkou parkom Plenty (3 km). Nevynechajte ani návštevu Schindlerovej továrne (3,7 km), kde sa pravidelne konajú komentované prehliadky. Ďalej môžete navštíviť zoologickú záhradu (9 km) a veľa múzeí, napríklad umelecké zbierky Múzea Czartoryských (4 km) alebo Múzeum mesta Krakov (3,5 km).

Zo vzdialenejších cieľov medzi turistami vyhráva soľná baňa Wieliczka (20 km), ktorá je tiež pamiatkou UNESCO. Silný zážitok vás čaká v múzeu koncentračného tábora Osvienčim (80 km), ktoré rozpráva smutný príbeh židovských obetí druhej svetovej vojny.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v priestrannej dvojlôžkovej izbe Deluxe s moderným interiérom. K dispozícii budete mať manželskú posteľ, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom a nebude chýbať ani klimatizácia, LCD televízor, rádio, telefón a príslušenstvo na prípravu kávy a čaju. Oddýchnete si na pohodlnom kresielku alebo malej pohovke a ak budete potrebovať niečo vybaviť, bude vám k dispozícii písací stôl so stoličkou a bezplatné pripojenie k WiFi.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je reštaurácia Rozmaryn, ktorá ponúka európsku kuchyňu a pestrý výber vín. Jedlo si vychutnáte v elegantnom interiéri, ktorý je ako stvorený na romantické posedenie s tými najbližšími. V priebehu dňa sa môžete občerstviť aj v café bare, kde ponúkajú dobrú kávu a množstvo ďalších alkoholických a nealkoholických nápojov.

Kde budete relaxovať?

V hotelových kúpeľoch Crystal SPA hodíte starosti za hlavu a ponoríte sa naplno do sveta relaxácie. Vyberať budete zo širokej ponuky wellness a beauty procedúr, masáží a ošetrujúcich rituálov, ako sú saunové ceremoniály. Nechajte sa rozmaznávať rukami profesionálov a doprajte konečne svojmu telu a mysli zaslúžený odpočinok.

Okrem procedúr vás vo wellness zóne čaká aj fínska a parná sauna, v ktorých si zohrejete celé telo a necháte odplaviť všetok stres. Po saunovej seanse alebo príjemnej masáži si doprajete ešte chvíľu pokoja v relaxačnej miestnosti s ležadlami.

Hotel Sympozjum & SPA ****

Hotel Sympozjum & SPA ****

ul. Kobierzyńska 47 , Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sympozjum Sp. z o.o. IČ: 356313980


+48 122618600

recepcja@sympozjum.com.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 25 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
8 km
Zjazdovka
15 km