Vydajte sa za odpočinkom na pobrežie Baltského mora. Z Hotela Siesta to budete mať na pláž len 3 minúty a navyše si v hoteli doprajte stravu formou all inclusive, súčasťou ktorej sú raňajky, obed, večera i nápoje. Skvele si zarelaxujete aj v hotelovom wellness s vírivkou, saunou a ponukou procedúr. Vítaní sú aj najmenší návštevníci, ktorí sa zabavia v detskom kútiku alebo na vonkajšom ihrisku.

O ubytovaní

Prémiový Hotel Siesta stojí pri Baltskom mori v letovisku Grzybowo. Kúpanie a prekrásne výhľady na hladinu mora budete mať na dosah ruky, k nekonečnej piesočnatej pláži dôjdete z ubytovania už za tri minútky. V hoteli vám poskytnú všetko, čo potrebujete pre nezabudnuteľný pobyt bez starostí v jednom z najkrajších kútov poľského pobrežia.

Letovisko Grzybowo patrí k obľúbeným poľských rekreačným oblastiam. Západy slnka nad morom, ulice plné života, vynikajúce reštaurácie a široké piesočné pláže - to sú hlavné dôvody, prečo sem mieria turisti zo široka-ďaleka. Pozdĺž mora navyše vedie sieť turistických a cyklistických trás, a tak o zábavu neprídu ani aktívni výletníci. V Grzybowo určite navštívte rovnomennú vyhliadku (650 m) a miestnu verejnú pláž (300 m), na ktorej sa v teplejších dňoch užijete príjemné letné radovánky.

Neďaleko sa nachádza slávne letovisko - Kołobrzeg (8 km), kam by ste sa rozhodne mali vydať na výlet. Čaká vás tu maják s vyhliadkovými ochodzami, oceanárium s množstvom podmorských tvorov, romantické 220-metrové mólo a nakoniec aj krásna katedrála**. Okrem najväčších atrakcií je v meste aj mnoho stánkov, reštaurácií a, samozrejme, opäť piesočné pláže.

More a pláže

Len cca 5 minút chôdze vás delí od krásnej pláže Grzybowo. Tá je pokrytá jemným svetlým pieskom, udržiavaná, ideálna na kúpanie aj opaľovanie. Pláž má veľmi mierny zostup do vody a tiahne sa po celej dĺžke pobrežia, až do ďalších miest. Relax na udržiavanej piesočnatej pláži si tak užijete aj v neďalekom meste Kolobreh (poľsky Kołobrzeg), medzi mestami Grzybowo a Dźwirzyno sa potom nachádza nudistická pláž (3,9 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v dvojlôžkovej izbe Standard (15 m²), ktorá vám poskytne príjemné zázemie. Interiér je svetlý a čistý a rovnako ako vo zvyšku hotela tu panuje harmonická atmosféra. Spať budete buď na manželskej posteli, alebo na oddelených lôžkach, tak či tak sa vyspíte do ružova. K vybaveniu ďalej patrí písací stolík so stoličkou, televízia a šatníková skriňa.

V závislosti na tom, na akom poschodí sa izba nachádza, má buď terasu, alebo balkón s výhľadom. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou, toaletou a uteráky. Spoľahnúť sa môžete na bezplatné pripojenie k WiFi.

Na čom si pochutnáte?

V Hoteli Siesta sa postarajú aj o vaše chuťové poháriky. Hotelová reštaurácia vám ponúkne kulinárske špeciality po celý deň. V štýlových priestoroch si pochutnáte si na pestrej a výdatnej kuchyni, ktorá zahŕňa aj domáce údeniny, paštéty, nátierky, zeleninové a rybie šaláty alebo tradičné knedličky. All inclusive balíček zahŕňa raňajky, obed a večeru, buď servírované alebo formou bufetu. V hoteli myslia aj na vegetariánov, a tak si vyberiete aj z bezmäsitej stravy.

V hotelovom Drink-Baru s pohodovou atmosférou si doprajete svoj obľúbený drink. V cene ubytovania máte nealkoholické nápoje, raz denne si navyše môžete zájsť aj na pohárik vína alebo piva.

Kde budete relaxovať?

Pobrežie Baltského mora je skvelou voľbou pre každého, kto si chce na chvíľu oddýchnuť.

Nemusíte sa báť, že bude more príliš studené, vždy sa totiž môžete ohriať vo vonkajšej vírivke. V chladnejších dňoch určite oceníte aj fínsku saunu, ktorá je súčasťou wellness zóny.

Pre naozaj nezabudnuteľný relax si vyberte z ponúkaných procedúr, ako je hydromasáž alebo lávové kamene.

Cestujete s deťmi?

Ak so sebou na dovolenku k moru beriete aj najmenších členov rodiny, poteší vás vonkajšie detské ihrisko so šmýkačkou, hojdačkami a kolotočom. Ratolesti sa vyhrajú aj vo vnútornom detskom kútiku s množstvom hračiek.

Hotel Siesta

Hotel Siesta

3 Zeglarska , Grzybowo, West Pomeranian Voivodeship, PL
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 14 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Vzdialenosť od mora
0,4 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
3,2 km

Tipy na výlet

Pláž Grzybowo

Pláž Grzybowo Tip na výlet

Prímorský raj so západmi slnka nad morom, luxusnými vilami a výbornými reštauráciami. Kdeže, nehľadajte ho na Juhu, za týmto letoviskom musíte vyraziť na sever! Grzybowo je obľúbeným poľským strediskom pri Baltskom mori, nachádza sa neďaleko mesta Kołobrzeg. Nachádza sa tu rovnomenná verejná pláž, na ktorej si môžete užívať slniečka, vyskúšať si kitesurfing a keď počasie práve nepraje, tak len tak odpočívať. Za návštevu stojí aj vyhliadka Grzybowo, z ktorej sa budete kochať fascinujúcim zážitkom na západ slnka nad morom.

Pláž Grzybowo lemujú aj turistické a cyklistické trasy, ktoré vedú cez lesy. Vydať sa tak môžete aj na výlet pozdĺž pobrežia v príjemnom chládku. Ak chcete radšej odpočívať, môžete si pochutnať na výbornom jedle v jednom z lokálnych bistier, luxusných reštaurácií alebo vonkajších kaviarní.

Servis na pláži:

  • jún až september
  • od 10:00 do 18:00 hodín

Vstupné:

  • zadarmo
Mólo v Kołobrzegu
Mólo v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Bazylika Konkatedralna
Bazylika Konkatedralna