Láka vás dovolenka plná aktivít aj relaxácie? Potom je Elaya Hotel Steinplatte **** v rakúskom Tirolsku tým pravým miestom pre vás! Obrie wellness centrum s bazénmi a saunami, polpenzia z regionálnych produktov, výlety na elektrobicykloch a ďalšie aktivity - a to je len začiatok. Neďaleko hotela navyše nájdete populárne stredisko Kitzbühel, ktoré je rajom všetkých turistov aj športovcov.

O ubytovaní

Elaya Hotel Steinplatte **** sa nachádza v rakúskom Tirolsku, neďaleko Kitzbühelských Álp, a je výborným východiskovým bodom na najrôznejšie výlety. Vydajte sa napríklad na vrchol Steinplatte (10,3 km) a nechajte sa ohromiť pôsobivým výhľadom na okolie. Alebo sa vyberte k jazeru Pillersee (6,1 km), ktoré vás očarí svojou žiarivo modrou vodou.

Len pol hodiny jazdy autom od hotela sa nachádza známe turistické stredisko Kitzbühel, kde si v zime môžete vychutnať 233 km zjazdoviek vrátane 46 modrých, 32 červených a 18 čiernych, viac ako 60 horských chát, ku ktorým sa môžete vydať na snežniciach, 70 km upravených bežeckých tratí, klzisko na korčuľovanie a hokej a mnoho ďalšieho.

Stredisko nezaháľa ani v lete - zahrajte si golf na 4 luxusných ihriskách, vyskúšajte paragliding a využite množstvo turistických a cyklistických trás v okolí. Tie vás dovedú k osvieženiu v Jazere Schwarzsee (27,8 km) a v Going (21,9 km). Ak dávate prednosť tradičnejšiemu kúpalisku, vyskúšajte Jochberg (35,2 km) a Bichlachbad (20,2 km) uprostred lesov.

Kde budete spať?

Privíta vás útulná, vzdušná izba s dreveným nábytkom a dekoráciou inšpirovanou horami. Pre vaše maximálne pohodlie je každá izba vybavená súkromnou kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou, podlahovým kúrením a WiFi pripojením. Čerešničkou na torte bude vonkajší balkón, z ktorého sa môžete kochať výhľadom na vrcholky hôr.

Izba Standard má rozlohu 26-32 m² a je vybavená manželskou posteľou, rozkladacou pohovkou, písacím stolom, trezorom, úložnými skrinkami a TV. V kúpeľni nájdete toaletné potreby, župany a sušič vlasov.

Izba Superior s rozlohou 26-35 m² je o niečo priestrannejšia ako izba Standard. Súčasťou izby je manželská posteľ, rozkladacia pohovka, písací stôl, trezor, úložné skrinky a TV, ako aj toaletné potreby, župany a sušič vlasov v kúpeľni.

Rodinná izba má rozlohu 36 m² a ponúka dostatok priestoru na spanie s manželskou posteľou a priestrannú oddychovú zónu s posedením. Súčasťou izby je aj písací stôl, TV, trezor, úložný priestor, toaletné potreby, sušič vlasov a župany.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Kulinarium môžete ochutnať tradičnú tirolskú kuchyňu s moderným prístupom. Jedlá sa pripravujú prevažne z miestnych produktov a zážitok umocňuje krásny interiér reštaurácie. A dokonca sa môžete presunúť aj von na pôvabnú terasu s podmanivým výhľadom na horskú panorámu.

Po večeri je čas na drink - zájdite do štýlového Waidring baru a ochutnajte miestne pivo, víno alebo originálne kokteily.

Kde budete relaxovať?

Už pri vstupe do Wellness centra Tyrol na vás dýchne atmosféra pokoja a relaxu. Na ploche 2 000 m²:

  • Vyhrievaný vnútorný a vonkajší bazén s relaxačnými ležadlami
  • Svet sauny s vnútornou fínskou saunou, panoramatickou vonkajšou saunou, tradičnou brechlbadskou saunou a parným kúpeľom s vôňou borovice
  • Fresh bar s nápojmi, čerstvým ovocím a občerstvením
  • Body & Soul spa zóna s ponukou masáží a relaxačných procedúr
  • Vnútorná a vonkajšia posilňovňa s moderným vybavením

Cestujete s deťmi?

Deti si dovolenku užijú nielen vďaka skvelým výletom a zážitkom v okolí, ale aj vďaka čarovnému detskému kútiku, herni pre väčšie deti a vonkajšiemu ihrisku.

Niečo naviac

Nech už sa venujete akémukoľvek športu, určite vás poteší, že v hoteli je k dispozícii úschovňa lyží, bicyklov a iného športového vybavenia. Môžete si tiež požičať elektrické bicykle a k dispozícii je aj nabíjačka na elektromobily.

Elaya Hotel Steinplatte ****

Elaya Hotel Steinplatte ****

Sonnwendstraße 13b , Waidring
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od jazera
5,5 km
Zastávka
0,9 km
Zjazdovka
0,7 km
Bežkovanie
4,6 km

Tipy na výlet

Salzburg

Salzburg Tip na výlet

Zaujíma vás mesto, odkiaľ pochádza Mozart a odkiaľ sa do Čiech vozila po stáročia soľ? Potom navštívte historický Salzburg, ktorého prekrásne jadro je právom zapísané na Zozname UNESCO.

Čo navštíviť v jednom z „najzelenších“ miest v Európe?

  • kláštor svätého Petra či Salzburský dóm
  • zámok Leopoldskron, kde sa natáčal slávny muzikálový film „The Sound of Music“
  • pevnosť Hohensalzburg
  • rodný dom W. A. Mozarta s múzeom
  • každoročný Salzburský festival s hudobnými a divadelnými predstaveniami

Návštevy kultúrnych akcií a pamiatok striedajte s prechádzkami po nespočte krásne upravených záhrad a parkov pri zámkoch, alebo sa vydajte do Salzburskej zoologickej záhrady.

Viac informácií
Zell am See
Zell am See
Hrad Kaprun
Hrad Kaprun
Kitzbühel v lete
Kitzbühel v lete