Objavte krásy malebného Tirolska! Ubytujte sa v Hoteli Tiroler Adler *** len 550 m od lanovky, ktorá vás vyvezie k zábavným atrakciám na hore Steinplatte. Navštívte tirolské jaskyne aj pôvabné tiesňavy a nechajte sa očariť jedinečnou horskou atmosférou. Tešiť sa môžete aj na výborné raňajky formou bufetu a relax v 2 saunách.

O ubytovaní

Hotel Tiroler Adler *** sa nachádza v tirolskom Waidringu v malebnom údolí Pillersee. Horskú dedinu Waidring obklopujú štíty pohoria Lofer Seinberg, zalesnené svahy Fellhornu a rozmanitá krajina oblasti Steinplatte. Na dosah budete mať turistické a cyklistické chodníky, krásne výletné ciele a v zime aj udržiavané zjazdovky.

Len 550 m od hotela nájdete stanicu lanovky, ktorá vás vyvezie na horu Steinplatte (8 km). V lete si tu užijete návštevu zábavno-náučného Triassic Parku, inšpirovaného pravekom, a miestneho kamenného Stonehenge, alebo dych vyrážajúci pohľad do okolia z vyhliadok Gipfel, Belgier Kreuz a ďalších. V zime sa môžete tešiť na 45 km zjazdoviek všetkých obťažností a rozsiahly funpark.

Pri svojich výletoch môžete preskúmať údolie Saalach (32,4 km) s masívmi Lofer a Leogang Steinberg, Kamenným morom a jedným z najväčších jaskynných systémov v Európe, prejsť pôsobivé tiesňavy Vorderkaser (19 km) a Seisenberg (20 km) a zostúpiť do hlbín Lamprechtovej jaskyne (18,5 km) či starých tirolských baní. Milovníci pamiatok môžu vyraziť na hrad Tratzberg (75,6 km) zo 16. storočia alebo vojenskú pevnosť Kufstein (45,5 km), prvýkrát spomínanú v roku 1205.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlnej izbe Standard s plochou 18 m². Izby sú zariadené v alpskom štýle a majú vlastný balkón, z ktorého si užijete krásny výhľad do okolia. K dispozícii budete mať kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, dvojlôžkovú posteľ, stôl so stoličkami, televíziu a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa podávajú bohaté raňajky formou bufetu s výberom regionálnych údenín a syrov, müsli, bio mliečnymi produktmi a teplými jedlami.

Kde budete relaxovať?

Zaslúžený relax si po dni plnom aktivít si doprajete v hotelovej wellness zóne. Tá zahŕňa fínsku saunu, infrasaunu, masážnu sprchu a odpočinkovú zónu.

Hotel Tiroler Adler ***

Hotel Tiroler Adler ***

Kirchgasse 1 , Waidring
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Schreder Hotel- und Gaststätten KG IČ: FN18709p


+43 5353 5311

info@tiroler-adler.at

Check In
16:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
5 km
Zastávka
10 m
Zjazdovka
0,6 km
Bežkovanie
14,7 km

Tipy na výlet

Salzburg

Salzburg Tip na výlet

Zaujíma vás mesto, odkiaľ pochádza Mozart a odkiaľ sa do Čiech vozila po stáročia soľ? Potom navštívte historický Salzburg, ktorého prekrásne jadro je právom zapísané na Zozname UNESCO.

Čo navštíviť v jednom z „najzelenších“ miest v Európe?

  • kláštor svätého Petra či Salzburský dóm
  • zámok Leopoldskron, kde sa natáčal slávny muzikálový film „The Sound of Music“
  • pevnosť Hohensalzburg
  • rodný dom W. A. Mozarta s múzeom
  • každoročný Salzburský festival s hudobnými a divadelnými predstaveniami

Návštevy kultúrnych akcií a pamiatok striedajte s prechádzkami po nespočte krásne upravených záhrad a parkov pri zámkoch, alebo sa vydajte do Salzburskej zoologickej záhrady.

Viac informácií
Zell am See
Zell am See
Kitzbühel v zime
Kitzbühel v zime
Termálne kúpele Kaiserbad Ellmau
Termálne kúpele Kaiserbad Ellmau