Užite si slovenské ľudové jedlá i antické kúpele na jednom mieste - v Rajeckých Tepliciach. Ubytujte sa v Penzióne Mlynárka, kde vás čakajú chutné raňajky a večere, a získate navyše zľavu na vstup do termálnych kúpeľov Aphrodite.

O ubytovaní

Penzión Mlynárka je útulný penzión rodinného typu priamo v Rajeckých Tepliciach. Stojí na veľmi výhodnom mieste, len 100 m od autobusovej zastávky a stanice vlaku. Do 500 m od penziónu sa potom nachádzajú obľúbené termálne kúpele Aphrodite, považované za jedny z najkrajších na Slovensku, kde si dokonale oddýchnete vo vonkajších a vnútorných termálnych bazénoch, v saunovom svete so širokým výberom sáun a pri úžasných relaxačných procedúrach.

Pokiaľ budete chcieť dovolenku stráviť trochu aktívnejšie, určite prejdite zaujímavým Náučným chodníkom Stratený Budzogáň (6,4 km) so 6 zastaveniami, zájdite si na ľahkú túru s nádherným výhľadom na Skalky (9,7 km), či si prezrite rodný dom Jozefa Gabčíka (2,1 km) priamo v Rajeckých Tepliciach. Vyraziť môžete tiež do Rajeckej Lesnej (12 km), kde sa stáča minerálna voda Rajec a uvidíte tu aj údajne najväčší pohyblivý drevený betlehem na svete. K výletu láka aj vrchol Kľak (22,6 km) a pôsobivý 30 m vysoký Kľacký vodopád (45,6 km).

Rajecká Lesná vás privíta aj v zime, kedy si v miestnom ski parku prejdete 3 zjazdovky nižšej a strednej obtiažnosti. Vyskúšať môžete aj ďalšie skiareály v okolí, napríklad Winterpark Martinky (37 km) s prírodným snehom, Snowland Valčinaska Dolina (37 km) so 6 zjazdovkami a 12 km bežeckých tratí, Ski Straník ( 20 km) alebo Lyžiarske stredisko Čičmany (26,7 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovej izbe s rustikálnym interiérom, ktorý skvele zapadá do celkového ladenia penziónu. Každý hotel má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou, televíziu aj WiFi pripojenie. Izby môžu byť dvoj a trojlôžkové, s oddelenými posteľami aj manželským lôžkom.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia penziónu sa zameriava predovšetkým na tradičné ľudové jedlá slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, šúľance a grilované špeciality. Domácku atmosféru ešte umocňuje výzdoba reštaurácie, odkazujúca na slovenský folklór a ľudové tradície.

Penzion Mlynárka

Penzion Mlynárka

Pri Rajčianke 614/1 , Rajecké Teplice
Slovenská republika

+421 903 060 670

info@mlynarka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
20 km
Bežkovanie
20 km