Luxusná oáza pokoja a harmónie Wellness Hotel Patince **** čaká len na vás. Užite si relaxáciu v zázračnej termálnej vode, ktorá je v bazénoch vo vnútornom wellness i na letnom kúpalisku, kam máte neobmedzený vstup v cene. Čaká vás tiež rad procedúr.

Vedeli ste, že…?

Hotel stojí priamo na termálnom prameni, o ktorom sa píše už v dokumentoch pochádzajúcich z 13. storočia. V nich sa odkazuje na kúpeľnú tradíciu oblasti, ktorá siaha až do čias Rímskej ríše.


O ubytovaní

Wellness Hotel Patince **** nájdete v rovnomennej obci na Slovensku neďaleko Komárna a len pár krokov od prístavu Virtského jazera. Ak vás relaxácia v tunajšom wellness centre začne nudiť, zájdite si prezrieť okolie. K Pamätníku uzavretiu Žitavského mieru to budete mať cca 3 km, k Prečerpávacej stanici Patince cca 4 km. Za návštevu stojí aj 13 km vzdialené Komárno. Tu si môžete vychutnať relax v blahodarnej komárňanskej termálnej vode na vychýrenom tunajšom kúpalisku, prezrite najväčšiu historickú pamiatku mesta starobylú Pevnosť, ale aj iné krásne pamiatky ako Nádvorie Európy, Zichyho palác alebo Dôstojnícky pavilón stojí za pozretie.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v rôznych typoch izieb, pre vás bude pripravená moderná a komfortne zariadená izba Standard. Jej súčasťou je dvojposteľ, balkón, písací stôl, klimatizácia, minibar, trezor, televízia, WiFi pripojenie a samozrejme tiež vlastná kúpeľňa s vaňou či sprchou a fénom. Niektoré izby majú možnosť prístelky.

Na čom si pochutnáte?

Srdečný personál, regionálna kuchyňa i medzinárodné špeciality s využitím čerstvých lokálnych surovín, tak presne to vás čaká v miestnej reštaurácii. Na vyžiadanie je možné pripraviť vegetariánske, bezlepkové či diétne pokrmy. Každé ráno si vychutnáte raňajky formou bufetu (7:30 - 10:00 hodín), neskôr potom lahodné večere (17:30 - 21:00 hodín). Na kávu zavítajte do Lobby baru a určite skúste i domáce dezerty z hotelovej cukrárne.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je vnútorné wellness a vonkajšie kúpalisko s termálnou liečivou vodou.

Niečo naviac

K dispozícii je tiež Bowling bar, Wellness bar a Grill bar pri vonkajších bazénoch.

Wellness hotel Patince ****

Wellness hotel Patince ****

Patince 431 , Patince
Slovenská republika

+421 918 809 046

ck@wellnesspatince.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
3,7 km
Aquapark
16,2 km