Vydajte sa preskúmať málo známu oblasť Slovenska, ktorá je ale plná neopakovateľných zážitkov - Látky pod Veporskými vrchmi. Svoj vlastný príbeh vám môžu porozprávať aj majitelia Hotela Zerrenpach Látky ***, ktorý svoje vedomosti o hotelierstve a gastonómii načerpali v zahraničí. Z veľkého sveta sa ale vrátili domov a dnes vedú trojhviezdičkový hotel, v ktorom na vás čaká ubytovanie v štandardných izbách, výborná polpenzia, neobmedzený vstup do wellness a vaše dieťa do 11,9 rokov bude mať pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Výnimočný hotel svetovej úrovne Hotel Zerrenpach Látky *** nájdete na Látkach, len 27 km od Detvy. Spoznajte tak blízku, no turistami málo navštevovanú CHKO Poľanu s krásnym vodopádom Bystré (23 km) alebo obec Divín s nádherným kaštieľom a neďalekou vodnou nádržou Ružiná (32 km). Hotel je priam obklopený lyžiarskymi areálmi - naozaj, len 20 metrov už na vás čaká prvý lyžiarsky vlek!

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednej z 37 jedinečných izieb, ktoré majitelia sami navrhli aj zariadili, vďaka čomu je každá izba unikátna. Špeciálne na vás čaká ubytovanie v dvojlôžkovej izbe Standard s minibarom, trezorom, TV, rádiom a WiFi pripojením. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s toaletou a sprchovým kútom alebo vaňou, niektoré izby majú tiež balkón či terasu. V hoteli sú tiež dva apartmány s manželskou posteľou a dvomi prístelkami. V oboch vám poslúži TV, rádio, telefón s priamou voľbou, WiFi, trezor, minibar, fén na vlasy a kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Pred výletom do prekrásnej okolitej prírody nezabudnite zavítať do hotelovej reštaurácie. Čakajú tu na vás výborné raňajky servírované formou bufetu a každý večer zaženiete hlad bohatou trojchodovu večerou. Niečo dobré pod zub si môžete dopriať i v hotelovom bistre či jednom z dvoch bufetov (jeden z nich funguje len v zime). K dispozícii je tiež denný bar.

Kde budete relaxovať?

Perfektný deň na Látkach zavŕšte návštevou hotelového wellness centra. Doprajte svojmu telu uvoľnenie v relaxačnom bazéne, hydromasážnej vani alebo sa príďte zohriať do fínskej sauny. Po objednávke si môžete vychutnať aj rôzne druhy masáží.

Niečo naviac

V lete sa nechajte zlákať zábavou na multifunkčnom vonkajšom ihrisku.

Hotel Zerrenpach Látky ***

Hotel Zerrenpach Látky ***

Prašivá č. 4 , Látky
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Zerrenpach s.r.o. IČ: 50021915


+421 917 769 347

recepcialatky@zerrenpach.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Zastávka
0,9 km
Aquapark
68 km
Zjazdovka
100 m