Vydajte sa na pobyt do obľúbenej turistickej lokality, ktorou je Račkova dolina neďaleko Vysokých Tatier. V Horskej Chate Orešnica *** sa tešte na na komfortné izby, chutnú polpenziu a tiež vstup do bazéna v partnerskom hoteli. Dieťa do 12 rokov má pobyt vrátane prístelky a stravy zdarma.

O ubytovaní

Horská Chata Orešnica sa nachádza v srdci Západných Tatier v Račkovej doline, jednej z najkrajších slovenských lokalít. V okolí vedie množstvo turistických trás. Nádherné panoramatické výhľady sa vám naskytnú z vrcholov Bystrá (10 km), Jakubina (8 km) či Baranec (7 km). Obľúbenými cieľmi turistov sú Žiarska dolina (10 km), Štrbské pleso (22 km), Zoo v Liptovskom Mikuláši či aquapark Tatralandia (22 km). Miestne pohorie ponúka ideálne podmienky pre zimné športy. Nájdete tu napríklad ski areály Opalisko (23 km), Jasná Chopok (40 km) a Žiarce (23 km). Za poznaním sa môžete vydať na Liptovský hrádok (8 km) a do Jánošíkovho múzea (22 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe vybavenej LCD televízorom, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. Ak vás cez deň prepadne chuť či hlad, môžete si vybrať z jedálneho lístka hotelovej reštaurácie, súčasťou ktorej je v lete terasa. K dispozícii je hosťom aj altánok s grilom a ohnisko.

Chata Orešnica

Chata Orešnica

Račkova dolina 301 , Pribylina
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ALEXANDRA WELLNESS HOTEL, s.r.o. IČ: 36426300


+421 442 901 000

recepcia@alexandrawellnesshotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
3,5 km
Aquapark
27 km
Zjazdovka
12,5 km